Vant et splitter nytt hus! | Vant et splitter nytt hus!
Gå tilbake

Vant et splitter nytt hus!

28. oktober 2013

Nylig ble det avgjort hvem som vant hovedpremien i høstens store »Vinn et Mesterhus» kampanje.

Camilla Hareide (30) fra Ålesund ble den heldige vinneren av et Mesterhus til 2,1 millioner kroner. Hun var en av fem personer som har funnet en gullbillett i en av Liberos bleiepakker som er solgt på KIWI denne høsten. Disse fem finalistene var alle til stede på Mesterhus sin stand på Bygg Reis Deg fredag da den spennende trekningen ble gjennomført av programleder Sigurd Sollien.

Trekningen ble foretatt ved at fem nøkler ble lagt i en bolle, og hver av finalistene fikk trekke sin nøkkel. Vinneren ble den som hadde nøkkelen som passet til en dør på standen.

Spenningen var til å ta og føle på da de fem finalistene etter tur prøvde ut sin nøkkel. Deltakerne var selvsagt ekstremt spente på podiet.

Camilla Hareide var naturligvis veldig glad og lettet over at det var hennes nøkkel som passet.

– Det var veldig spennende. Jeg har egentlig vært ganske rolig frem til jeg kom til messen, men de siste minuttene var jeg veldig spent. Nå blir det å lete etter en tomt, sier en overlykkelig Hareide.

Småbarnsfamilien på fire bor i en tomannsbolig i Ålesund. De satser nå på å finne drømmetomten i samme område.

– Et nytt hus kan snu livet opp ned. Derfor synes vi det er veldig morsomt å være en del av denne konkurransen. Det er ekstra hyggelig at vi kan gi et hus til de som ofte trenger det mest – nemlig småbarnsfamilien, sier Monica Blom Thorsen i Mesterhus Norge, som holder til i Nils Hansen vei 2 på Bryn-Helsfyr.

Konkurransen var et samarbeid mellom Mesterhus, KIWI og Libero – se video fra trekningen på Bygg.no

(Bilder: Mesterhus)

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
mesterhus_husvinner_2 mesterhus_husvinner_2 mesterhus_husvinner_1 mesterhus_husvinner_1