Om Bryn-Helsfyr
Gå tilbake

Om Bryn-Helsfyr

Jobbe og bo

Naboområdene Bryn og Helsfyr ligger tett på Oslo sentrum og har byens kanskje beste tilgjengelighet via kollektivt, sykkel og vei. Her jobber tusenvis av mennesker i store og små virksomheter innen alle bransjer. Omgitt av grønne boligområder. Og mens fremtidens kunnskap spirer og gror ved skolene i området.

Området har en stolt historie som et av Oslos største og viktigste næringsområder. Den tette, levende byen vokser seg stadig nærmere, og det unike tilbudet innen miljøvennlig transport tiltrekker stadig flere fremtidsrettede virksomheter og beboere. Nå jobber mange gode krefter med å forvandle hele Bryn-Helsfyr-området til en enda mer levende, bærekraftig del av Oslo og Hovinbyen – der du kan jobbe, bo, leve og oppleve.

Topp moderne boliger, skoler og barnehager reiser seg. Spennende virksomheter og flinke folk inntar fremtidens kontorer, og det dukker opp nye sosiale møteplasser, rekreasjonsområder og aktivitetstilbud.

 

Leve og oppleve

Bryn-Helsfyr-området er under utvikling til en levende, bærekraftig del av byen – der det er supert både å jobbe, bo, leve og oppleve.

Området byr ikke bare på moderne boliger og spennende jobbmuligheter – men også andre tilbud og opplevelser som hører hjemme i en levende bydel. Her finner du barnehager, skoler og utdanningstilbud. Og det dukker stadig opp nye sosiale møteplasser, rekreasjonsområder og opplevelser.

Du kan handle ved Fyrstikktorget og Bryn Senter, eller spise og møte venner og familie ved lokale serveringssteder. Du kan buldre i Klatreverket Bryn, gå tur langs naturskjønne Alnaelva, se elitekamper i fotball ved nye Intillity Arena, gå på skøyter på Valle Hovin – eller skate ved Fyrstikkalleen skatepark. For å nevne noe.

Bryn-Helsfyr har dessuten resten av byen for sine føtter – så alle hovedstadens opplevelser aldri er lenger unna enn noen minutter med kollektivt, sykkel eller bil.

Kommunikasjon og tilgjengelighet

Bryn-Helsfyr har byens beste tilgjengelighet via kollektivt, sykkel og bil. Området ligger tett på Oslo sentrum og er et kommunikasjonsknutepunkt som knytter øst til vest og nord til syd.

Her passerer hele 4 t-baneruter som tilsammen har avganger hvert tredje minutt og tar deg til og fra Oslo S på under 10 minutter.

Toget mellom Spikkestad og Lillestrøm, over 20 bussruter og et godt utbygd sykkelveinett gjør det enkelt å reise miljøvennlig i alle retninger. Og du kan gå eller sykle til og fra Bjørvika langs naturskjønne Alnaelva.

Sist men ikke minst; Bryn-Helsfyr ligger på «riktig» side av sentrum i forhold til Gardermoen, og Flybussen tar deg raskt og komfortabelt til flyplassen hvert 20 minutt.

Se kortvideoen Bryn-Helsfyr – Byens beste tilgjengelighet

  • Brynseng stasjon: T-bane, linje 1, 2, 3, 4
  • Helsfyr stasjon: T-bane, linje 1, 2, 3, 4

Bryn-Helsfyr-samarbeidet

Bryn-Helsfyr-samarbeidet er et samarbeid mellom eiendomsaktører med interesser på Bryn og Helsfyr. Hovedformålet er langsiktig omdømme- og merkevarebygging av området som et attraktivt og bærekraftig nærings- og boligområde i Oslo.

Samarbeidet driver informasjons- og kommunikasjonsvirksomhet, og holder virksomheter og publikum i og utenfor området oppdatert om utviklingen og det som skjer i området. Bryn-Helsfyr-samarbeidet ble startet i 2001, og består av mer enn 20 eiendomsaktører som til sammen står bak majoriteten av næringsarealene i området.