Valle Hovin Idrettsbarnehage offisielt åpnet Bryn-Helsfyr – en levende del av Oslo og Hovinbyen | Valle Hovin Idrettsbarnehage offisielt åpnet
Gå tilbake

Valle Hovin Idrettsbarnehage offisielt åpnet

22. februar 2018

Nylig ble Valle Hovin Idrettsbarnehage i Intility Arena offisielt åpnet. Spente barn og voksne var vitne til den store begivenheten, og selveste kunnskapsministeren klippet snoren.

Den nye barnehagen flyttet inn i Intility Arena, eller Vålerenga kultur- og idrettspark, i begynnelsen av januar 2018, og 6. februar var det tid for offisiell åpning.

Tore Sanner (H) erklærte barnehagen for åpnet og feiret begivenheten sammen med barn, foreldre og ansatte. Og ifølge barnehagens websider tok han tok seg  god tid til å snakke med små og store mens han fikk omvisning i de nye, flotte lokalene.

Han pekte ifølge Ulna.no på viktigheten av å ha nok ansatte og gode pedagoger for å gi barna en god start og var tydelig imponert både over fasilitetene og det pedagogiske tilbudet som blir gitt.

– Dette er åpenbart en populær barnehage! Jeg liker at dette er en idrettsbarnehage og at dere har en så jevn fordeling av kjønnene i personalgruppen, sa han.

I Valle Hovin Idrettsbarnehage er nemlig halvparten av de 32 ansatte menn, og pedagogandelen er høy. Styrer Silje Alvheim leder skuta og skal ikke ha spart på superlativene da hun omtalte kollegaene sine.

– Dere er fantastiske! For en gjeng! Jeg er ekstremt stolt over barnehagen vår, og gleder meg til at vi skal bruke den hver eneste dag. Hun understreket at dette ikke er en barnehage som skal rendyrke toppidrettsutøvere, men at alle barn er gode nok som de er. Vi skal legge til rette for at barna får varierte og aktive hverdager med mye fysisk lek og mestringsglede, sa hun.

Samarbeidet mellom Vålerenga og Ulna startet i 2014 og er bygger på felles grunnverdier.

– Vi skal gi barna i bydelen en meningsfull oppvekst ved å skape et inkluderende og mangfoldig fellesskap hvor samhold og tilhørighet står sentralt, sier daglig leder i Ulna, Nina Wiik, sin tale under åpningen.

Barnehagen, som rommer 108 barn og 32 ansatte (hvorav omtrent 60 prosent er menn), er ULNA-kjedens 20. barnehage og deres første idrettsbarnehage.

Kilde og alle bilder: www.ulna.no

 

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Valle Hovin barnehage 3 Valle Hovin barnehage 3 Valle Hovin Barnehage Valle Hovin Barnehage