Utdanningsforbundet samler seg på Bryn
Gå tilbake

Utdanningsforbundet samler seg på Bryn

20. januar 2002

Utdanningsforbundets fylkeslag i Oslo og Akershus har valgt Brynsengveien 2 på Bryn som felles kontorlokalisering.
Sentral beliggenhet, tilgjengelighet, mulighet for skreddersøm av planløsning og kombinasjonen av standard og pris var avgjørende for valget, uttaler Utdanningsforbundet Oslo.

Norsk Lærerlag og Lærerforbundet ble nylig slått sammen til Utdanningsforbundet. Fylkeslagene i Oslo og Akershus.ønsker å samle sine ansatte under ett felles tak, og har nå valgt å flytte til Brynsengveien 2 . Leieavtalen omfatter ca 1150 kvm med årlig leiepris på 1240 kroner pr kvm.

Både ansatte og medlemmer er naturlig nok konsentrert sentralt på Østlandet, nærmere bestemt i Oslo og Akershus. Forbundet driver blant annet utstrakt og hyppig kurs- og møtevirksomhet overfor tillitsvalgte, og sentral beliggenhet og tilgjengelighet er avgjørende. Oslo sentrum og Bryn-Helsfyr ble derfor ansett som de mest aktuelle områdene.

– Når det endelige valget falt på Bryn og Brynsengveien 2, skyldtes dette en totalvurdering med følgende hovedmomenter, uttaler Utdanningsforbundet; Nærhet til Oslo sentrum, tilgjengelighet og kommunikasjonstilbud for ansatte og medlemmer i Oslo og Akershus, mulighet for skreddersøm av planløsning i det aktuelle bygg samt kombinasjonen av bygningsmessig standard og pris.

– Det er hyggelig at vi har kunnet imøtekomme Utdanningsforbundets ønsker og krav og at de har valgt å samle seg i vårt næringsbygg i Brynsengveien 2, sier direktør Erik Nygaard i Bryn Eiendom. – Som en betydelig eiendomsbesitter på Bryn og en av mange deltakere i Bryn-Helsfyr-prosjektet, finner vi det også interessant at organisasjonens hovedbegrunnelser for lokaliseringen er nettopp de som prosjektet nå fokuserer på. Bryn-Helsfyr har umiddelbar nærhet til Oslo Sentrum og er et knutepunkt med godt utviklet veinett og offentlig kommunikasjon for alle i Oslo og Akershus.

Bryn Eiendom har selv sine kontorer på Bryn-Helsfyr, og er en av åtte deltakere i det såkalte Bryn-Helsfyr-prosjektet, et langsiktig samarbeid om felles markedsføring og utvikling av området som et knutepunkt for næringseiendom og forretningsvirksomhet.

Bilde: Utdanningsforbundets avdelinger i Oslo og Akershus har etter en grundig vurdering valgt å samle seg i kontorlokaler i Brynsengveien 2 på Bryn.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt

Direktør Erik Nygaard
Bryn Eiendom AS
Telefon: 23 97 98 00
e-post: erik.nygaard@bryneiendom.no
Besøk også websidene: www.bryneiendom.no og www.bryn-helsfyr.no

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email