To nye leieavtaler til Bryn Eiendom | To nye leieavtaler til Bryn Eiendom
Gå tilbake

To nye leieavtaler til Bryn Eiendom

24. januar 2007

Bedriftssystemer AS og Avikom AS har inngått leieavtaler med Bryn Eiendom, og er på plass i nye lokaler på Bryn-Helsfyr fra 1. februar.

IT-selskapet Bedriftssystemer flytter fra Økern til nye lokaler i Brynsengveien 2, et moderne kontorbygg sentralt på Bryn-Helsfyr. Selskapet, som tilbyr løsninger innen informasjonssikring basert på høyteknologiske produkter og standard kommersielle produkter fra ledende produsenter og partnere, vil disponere 658 kvm i bygget.

Videokonferanseselskapet Avikom har inngått avtale om leie av kontorer i Østensjøveien 36. Selskapet leier 273 kvm av Bryn Eiendom og vil være på plass i nye lokaler fra 1. februar. Avikom, som er leverandør av videokonferanseløsninger og representerer ledende produsenter av utstyr for kommunikasjon via bredbånd, har virksomhet fordelt på kontorer i Tromsø, Bodø, Oslo og Stavanger.

– Vi har opplevd en stadig økende markedsinteresse for kontorer i området, og har for tiden minimal ledighet i vår kontorportefølje, sier markedskonsulent Elin Nygaard i Bryn Eiendom. Selskapet eier over 90.000 kvm næringseiendom i området, og er en av deltakerne i Bryn-Helsfyr-prosjektet.

Om Bryn-Helsfyr-prosjektet:
Bryn-Helsfyr-prosjektet er et langsiktig samarbeidsprosjekt om felles markedsføring og identitetsbygging av området som Oslos knutepunkt for næringsvirksomhet. Foruten Bryn Eiendom er Entra Eiendom, SAAS Eiendom, Jotne Eiendom, Gasmann Eiendom, HAS Investment, BundeBygg, Pecunia Eiendomsselskap, Vital Eiendom, Sparebank1 Gruppen, NCC Property Development, Sektor Eiendomspartner, NAF, Brødrene Jensen og Sigellen deltakere i prosjektet.

Bryn-Helsfyr-prosjektets deltakere eier eller forvalter til sammen ca 80 prosent av næringslokalene i området. Prosjektet har pågått siden 2001, og har siden dette drevet aktiv og målrettet markedsføring og identitetsbygging av området.

For mer informasjon om Bryn-Helsfyr og Bryn-Helsfyr-prosjektet:

Mer om Bryn-Helsfyr på: www.bryn-helsfyr.no

Per Kristian Lundquist, Sandia Gruppen
Koordinator og talsmann i Bryn-Helsfyr-prosjektet
Telefon: 90 19 90 16
E-post: lundquist@sandia.no

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email