Tilbyr allsidighet med sin PRIMERGY cloud-portefølje | Tilbyr allsidighet med sin PRIMERGY cloud-portefølje
Gå tilbake

Tilbyr allsidighet med sin PRIMERGY cloud-portefølje

22. november 2010

"Med servere trygt plassert i skyen går bedrifter en mildere fremtid i vente" skriver Fujitsu i en pressemelding som omhandler selskapets nye servernode – det siste tilskuddet til skyen.

Fujitsu, som i Norge har hovedkontor i Østensjøveien 32 på Bryn-Helsfyr i Oslo, utvider serverfamilien med en multifunksjonell servernode. Noden skal tilføre økt funksjonalitet og fleksibilitet til servere som brukes i skyen, under krevende databehandling og i storskala serverparker. PRIMERGY CX1000 Cloud eXtension Server er spesielt egnet til skymiljøer med store krav til oppskalering.

Administrerende direktør i Fujitsu Norge, Kjell-Erik Tenold, mener skyteknologien er svaret på mange kunders hodepine: – Kundene er lei av energitap og har ikke plass til serverne i sine lokaler lengre. Med skyteknologien vil mange bedrifter få en hodepine mindre, sier han i meldingen.

Fujitsu innfører samtidig en ny tjeneste for effektivitetsmåling: Efficiency Assessment Service tilfører verdifull informasjon om optimaliseringsmuligheter og gjør det enklere å hente ut kvalitativ informasjon fra serverparken.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email