Tidskapsel lagt ned under Helsfyr Puls | Tidskapsel lagt ned under Helsfyr Puls
Gå tilbake

Tidskapsel lagt ned under Helsfyr Puls

18. september 2017

Under det kommende kontorbygget Helsfyr Puls i Grenseveien 80 har BundeGruppen lagt ned en gave til fremtiden.

Rett før helgen inviterte BundeEiendom og BundeBygg kommende leietaker Omsorgsbygg til nedleggelse av en tidskapsel. Inn i tidskapselen la man dagens VG, en minnepinne med kontrakten, en hilsen fra Omsorgsbygg, samt et brev til de som en gang i fremtiden får gleden av å finne dette.

BundeByggs prosjektleder Anne Lise Schei leste opp brevet for de som var med ned i bygge-gropen, før tidskapselen ble festet til armeringen og deretter dekket med betong.

Helsfyr Puls vil bli et signalbygg med markant, spennende arkitektur og sentral beliggenhet nær kommunikasjonsknutepunkter og mange servicefasiliteter. Planene omfatter 8.000 kvm moderne og effektive kontorarealer over 7 plan.  Tidligere i år tegnet Omsorgsbygg en mangeårig leieavtale og planlegger å flytte inn når det nye bygget står klart i slutten av 2018.

Omsorgsbygg hadde, i tillegg til de som var med ned i bygge-gropen, med «et helt busslass» med medarbeidere som fulgte seansen fra betryggende avstand, dvs. på utsiden av bygge-gjerdet. Og som seg hør og bør ble begivenheten avsluttet med kaffe og kake for alle fremmøtte på BundeByggs hovedkontor på nabotomten.

Les mer om det nye bygget i artikkelen ‘Helsfyr Puls – nytt signalbygg i Grenseveien på Helsfyr’.

Bilder: BundeGruppen

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
bundebygg_helsfyr_puls_1 bundebygg_helsfyr_puls_1 bundebygg_helsfyr_puls_2 bundebygg_helsfyr_puls_2 bundebygg_helsfyr_puls_3 bundebygg_helsfyr_puls_3