Tech Data Azlan blir ny VMware-distributør | Tech Data Azlan blir ny VMware-distributør
Gå tilbake

Tech Data Azlan blir ny VMware-distributør

14. november 2011

Et nylig inngått partnerskap mellom Tech Data Azlan og VMware åpner virtuelle muligheter for norske forhandlere.

Fra 14. november 2011 er Tech Data Azlan, som i Norge har hovedkontor i Grenseveien 86 på Bryn-Helsfyr, distributør for WMware i Norge. Ifølge en pressemelding fra selskapet får norske forhandlere dermed enda bedre muligheter til å skape attraktive virtualiseringsløsninger for sine kunder.

Avtalen de to selskapene nå har undertegnet er ifølge meldingen også en videreutvidelse av et etablert og vellykket forhold. Tech Data Azlan er allerede distributør for VMware i flere europeiske land, deriblant Sverige. Nå vil selskapene samarbeide for å gi norske partnere et stort utvalg av tjenester og ressurser, som vil hjelpe dem å utvikle sine leveranser med virtualisering av hele forretningsmiljøer, servere og skrivebord

Tech Data Azlan er Europas ledende distributør av nettverks-, server-, lagrings- og programvareløsninger. VMwares partnere i Norge får ifølge meldingen nå tilgang til selskapets mange tjenester, høye kompetanse, punktlige logistikk og finansielle styrke. Partnere vil nå også kunne komplementere VMwares produkter og utvikle smarte og omfattende løsninger, takket være TD Azlans brede portfolio av server-, lagrings- og nettverksløsninger fra andre leverandører.

“VMware leder an ved å hjelpe IT-organisasjoner å øke effektiviteten og redusere kostnadene via virtualisering. Tech Data Azlan er markedsledende distributør for HP, Cisco, IBM og andre produsenter som leverer nøkkelkomponenter til virtualiserte miljøer. Dette gir unike muligheter for forhandlere som ønsker å utvikle sin forretning innen komprimering av datasenter og lagring. Vi har sett dette på andre markeder hvor vi allerede samarbeider med VMware,” sier Øyvind Sæther, Country Manager for Tech Data i Norge, i meldingen.

“Det gleder meg å ønske Tech Data velkommen som VMware-distributør i Norge,” sier Kristine Dahl Steidel, Country Manager for VMware Norge.

“Vi gleder oss til å arbeide sammen med Tech Data og bygge videre på suksessen vi har sett på det svenske markedet,” sier Thomas Christensen, Sr. Partner Manager for VMware i Norden, i meldingen.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
DSC_0131 DSC_0131 _MG_2093 _MG_2093