Svenske aviser satser fremover sammen med Infosoft | Svenske aviser satser fremover sammen med Infosoft
Gå tilbake

Svenske aviser satser fremover sammen med Infosoft

4. desember 2009

Infosoft, som tilbyr kompetanse og bransjespesifikke IKT-løsninger for mediabedrifter og har kontorer i Brynsveien 12 på Bryn-Helsfyr i Oslo, har nylig driftsatt systemløsninger hos Gota Media i Sverige.

Gota Media AB, som gir ut Barometern med edisjonene Oskarshamns-Tidning, Blekinge Läns Tidning med edisjonene Karlshamns Allehanda og Sölvesborgs-Tidningen, Borås Tidning, Smålandsposten, Ulricehamns Tidning samt Sydöstran håndterer i følge en pressemelding nå samtlige av sine titler i en felles flertitteldatabase. Avisenes samlede, daglige opplag er på 180000 eksemplarer, og har i hovedsak seks- og syvdagers utgivelser. Infosoft som allerede fra før har installasjoner i det svenske markedet, styrker dermed sin stilling som en betydningsfull leverandør i Sverige.

Gjennom et godt samarbeid med Goda Media, har Infosoft videreutviklet systemene slik at de oppfyller spesifikke kunderelaterte, sammen med de helt grunnleggende, funksjonsmessige krav som stilles til opplagsløsninger innenfor svenske avisbedrifter.

Flere enn 200 aviser og tidsskrifter benytter allerede Infosoft sine systemer. Systemene dekker marked/salg, abonnement, løssalg, distribusjon, mobile løsninger innenfor distribusjon, elektroniske budbøker og budadministrasjon.

"Infosoft konstaterer nå at også det svenske avismarkedet innser fordelene som ligger i våre kraftfulle og totalintegrerte administrative IT-løsninger. Hele avismarkedet har ambisjoner om å kunne bearbeide lesermarkedet mer rasjonelt enn tidligere, og det er ekstra gledelig å se hvor godt Infosofts markedsmoduler støtter kundenes oppfatninger om mer effektiv bearbeidelse innenfor dette området", skriver Infosoft i meldingen.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email