Stål i ben og armer | Stål i ben og armer
Gå tilbake

Stål i ben og armer

15. september 2014

For å oppnå gode resultater jobber LLENTAB målrettet – både for å delta i Birkebeinerrittet og for å kunne gi en god kundeopplevelse.

Det er ikke bare på byggeplasser over hele landet at LLENTAB, som i Norge har hovedkontor i Grenseveien 86 på Bryn-Helsfyr, har stål i ben og armer.

I mars 2014 stilte hele åtte deltakere i TEAM LLENTAB til start i Fredagsbirken på ski. Nå i august var det igjen tid for å komme seg over fjellet – denne gangen på sykkel. Seks medarbeidere fra LLENTAB sto på startstreken til Birkebeinerrittet, og alle kom i mål.

– Vi prøver å få til en Birkebeiner-tradisjon med TEAM LLENTAB. Det startet med Fredagsbirken, og selv med varierende erfaring med ski på bena kom alle seg over fjellet. Vi stiller til start også neste vinter, sier salgssjef i LLENTAB, Thomas Simonsen.

Og det å delta i Birkebeineren har vist seg å være svært positivt for LLENTAB.

– Vi ser at for å få folk i form trenger man et felles mål man gjerne kan prate om og jobbe sammen mot. Et klart mål gir økt lyst til innsats. God helse og bedre form er i tillegg en stor bonus, forklarer Simonsen.

Det er ikke bare internt at Birkebeineren er et tema. Også i kundesammenheng blir deltakelsen ofte et samtaletema.

– Har vi først syklet og gått på ski over fjellet er vi klare til å ta fatt på andre utfordringer med både styrke og entusiasme. Dette blir en terminologi vi bruker i mange sammenhenger: å øve, praktisere, utfordre og seire – og å strekke oss litt lenger og tenke at ingenting er umulig, understreker Simonsen.

Allerede nå planlegges det å ta ”trippelen” – det vil si å delta i Birken både på ski, løp og sykkel, i løpet av 2015.

LLENTAB gruppen designer, produserer og markedsfører stålbygg med mange funksjoner for et bredt spekter av industrier og formål. Du kan se hvordan de setter opp et bygg båtlager i Lofoten ved hjelp av hydraulikk montasje her.

(Bilder: Llentab)

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
llentab_birkebeiner_2 llentab_birkebeiner_2