Stadig nye til Bryn-Helsfyr | Stadig nye til Bryn-Helsfyr
Gå tilbake

Stadig nye til Bryn-Helsfyr

1. desember 2004

Et dryss av nye leieavtaler i området og nok en deltaker til Bryn-Helsfyr-prosjektet signaliserer stadig økende interesse for området.

Invensus Norge AS og Satchwell AS har inngått leieavtaler for kontorer på henholdsvis 395 og 412 kvm kontorer i Grensesvingen 9 på Bryn-Helsfyr i Oslo. Samtidig har Norengros AS undertegnet avtale om leie av 660 kvm i Fyrstikkalleen 3. Alle de tre leieavtale er på 5 år med mulighet for forlengelse på ytterligere fem år. Grensesvingen 9 og Fyrstikkalleen 3 forvaltes begge av Marius Management AS.

I Grenseveien 97 har Vegapartners AS og BAB Omsorg AS nå tegnet leiekontrakter på henholdsvis 455 og 560 kvm kontorer.

Samtidig har Atex Media Command AS inngått leieavtale på 250 kvm kontorer og Carpark AS på 460 kvm kontor og 481 kvm lager – begge i Ole Deviks vei 4.

I Ole Deviks vei 2 har Copisenter AS signert kontrakt om leie av 1315 kvm kombilokaler og Lanse 3-Play AS om leie av 465 kvm lager.

Samtidig har HAS Investment AS besluttet å gå inn som deltaker i Bryn-Helsfyr-prosjektet, et samarbeidsprosjekt om markedsføring og profilering av området som fremtidens knutepunkt for næringsvirksomhet i Oslo. HAS Investment AS eier Nils Hansens vei 18/20 på Bryn-Helsfyr – et næringsbygg med ca. 3500 kvm kontorer.

– Vi synes dette samarbeidet er et godt initiativ som betyr mye for områdets anseelse. Vi har med interesse fulgt den positive utviklingen i prosjektet og våre eierinteresser i Nils Hansens vei 18/20 gjør det både naturlig og interessant for oss å gå inn på deltakersiden, sier Terje Stange i HAS Investment AS.

Med dette er deltakermassen i Bryn-Helsfyr-prosjektet utvidet til 13 sentrale eiendomsaktører, som til sammen eier eller forvalter ca 325000 kvm på Bryn-Helsfyr. Dette tilsvarer over 70 prosent av kontorlokalene i området.

– Dette føyer seg inn i rekken av små og store positive begivenheter som bekrefter at interessen for området og prosjektet utvikler seg i ønsket retning, sier administrerende direktør Per Kristian Lundquist i Sandia Gruppen, som er initiativtaker og koordinator i ”Bryn-Helsfyr-prosjektet”.

Bakgrunnen for prosjektet er at eiendomsaktører i området mener kombinasjonen av et helhetlig tilbud av kontorlokaler, umiddelbar nærhet til Oslo sentrum og unik tilgjengelighet via vei og offentlig kommunikasjon utgjør en plattform med muligheter for betydelig utvikling og vekst. Foruten HAS Investment er BundeBygg Eiendom, Entra Eiendom, Pecunia Eiendomsselskap, Bryn Eiendom, Vital Eiendom, Sparebank1 Gruppen, Marius Management, Jotne Eiendom, Sektor Eiendomspartner, Gasmann Eiendom, Brødrene Jensen, NAF, Sandia Gruppen og Eiendomsplan Næringsmegling deltakere i prosjektet.

Bildet: – Interessen for området og prosjektet utvikler seg stadig positivt, sier administrerende direktør Per Kristian Lundquist i Sandia Gruppen, som er initiativtaker og koordinator i ”Bryn-Helsfyr-prosjektet”.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt
Adm. dir. Per Kristian Lundquist
Sandia Gruppen
Telefon: 23 03 95 20, e-post: lundquist@sandia.no
Web: www.bryn-helsfyr.no

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email