Stadig mer liv på gateplan: Blomsterdekoratøren åpnet i nye lokaler på Helsfyr | Stadig mer liv på gateplan: Blomsterdekoratøren åpnet i nye lokaler på Helsfyr
Gå tilbake

Stadig mer liv på gateplan: Blomsterdekoratøren åpnet i nye lokaler på Helsfyr

19. mars 2018

I dag, mandag 19. mars, åpnet Blomsterdekoratøren Fyrstikktorget i nye, flotte lokaler i Strømsveien 96 på Helsfyr.

Butikken, som over tid har blitt en viktig og kjær del av nærmiljøet på Helsfyr, flytter altså ikke langt. Nå finner du den ved siden av Domino’s Pizza og Norð Helsfyr – rett ved nedgangen til Helsfyr T-banestasjon.

Blomsterdekoratøren Fyrstikktorget tilbyr et bredt og frodig utvalg av blomster og planter, og den hyggelige betjeningen bistår med kreative buketter, dekorasjoner og oppsatser tilpasset enhver anledning.

Butikken tilbyr også blomsteravtaler – og leverer fast til resepsjoner, fellesarealer og møterom i en rekke firmaer i Bryn-Helsfyr-området.

Hele bygget i Strømsveien 96 er dermed fullt utleid og Entra, som er eier og utleier av bygget, er meget fornøyd med å ha fått butikken på plass.

«Vi er opptatt av å bidra til et hyggeligere nærmiljø med mer liv på gateplan mellom byggene i området – og synes det har blitt en svært god miks av kompletterende tilbud med kaffebar, pizza og blomster. Vi ser frem til våren, da uteplassen kommer til sin rett med uteservering i det som nå også blir blomstrende omgivelser, sier Leder Oslo Øst i Entra, Gaute Tyssebotn.

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Blomsterdekoratøren Åpning Blomsterdekoratøren Åpning