Skanska CD Norway til Bryn-Helsfyr-samarbeidet | Skanska CD Norway til Bryn-Helsfyr-samarbeidet
Gå tilbake

Skanska CD Norway til Bryn-Helsfyr-samarbeidet

21. oktober 2015

Skanska Commercial Development Norway AS (Skanska CD Norway) blir deltaker i Bryn-Helsfyr-samarbeidet, der eiendomsaktører driver langsiktig omdømmebygging av området som Oslos knutepunkt for næringsvirksomhet.

Beslutningen kommer som følge av at selskapet nylig kjøpte Grenseveien 90 på Helsfyr av Sigellen AS.

– Vi har høye utviklingsambisjoner for eiendommen, og sammen med en rekke andre aktørers utviklingsplaner på Bryn-Helsfyr vil dette bidra til å gi området et nytt løft. Vi er glade for å ta del i Bryn-Helsfyr-samarbeidets fellesinnsats om tydelig, overordnet merkevarebygging av området, sier administrerende direktør Björn Mattsson i Skanska CD Norway.

Andre deltakere i Bryn-Helsfyr-samarbeidet er SAJA Eiendom, Tveten Park, Øni Eiendom v/Maya Eiendom, Basale, Oslo Areal, Fortin, Bryn Eiendom, Jotne Eiendom, HAS Investment, Fyrstikkalleen 3, BundeBygg, Pecunia Eiendomsselskap, NAF, Entra, Brødrene Jensen, Gasmann Eiendom, Østensjøveien 43 AS, Eiendomsselskapet Argentum og NCC Property Development.

Skanska CD Norway ble etablert i Norge i 2010 og har som øvrige forretningsområder i Skanska mål om å bli en ledende aktør i sitt hjemmemarked. Markedet er Oslo og hovedproduktet er kontor. Utviklingsselskapet har ca. 30 000 kvm under produksjon i Sundtkvartalet gjennom et joint venture med Entra og ytterligere en total pipeline på ca. 50 000 kvm i Tingstuveien 31, Vitaminveien 4 og Grenseveien 90.

(Foto: Nyebilder.no)

 

For mer informasjon om Bryn-Helsfyr og Bryn-Helsfyr-samarbeidet:

Besøk områdeportalen: www.bryn-helsfyr.no

Kontakt:
Per Kristian Lundquist (koordinator og talsmann i prosjektet)
Telefon: 901 99 016, e-post: lundquist@bryn-helsfyr.no

 

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
OSLO 20150821Flyfoto av Bryn - Helsfyr for JPR.Foto: nyebilder.no OSLO 20150821Flyfoto av Bryn - Helsfyr for JPR.Foto: nyebilder.no