SINTEF-avtale til Logica | SINTEF-avtale til Logica
Gå tilbake

SINTEF-avtale til Logica

2. desember 2011

SINTEF har nylig signert en avtale med Logica Norge, som har hovedkontor i Grenseveien 86 på Bryn-Helsfyr i Oslo, om applikasjonssupport og vedlikehold av nye forretningssystemer for fem år med opsjon på ytterligere fire år.

Ifølge en pressemelding fra selskapet har avtalen en verdi på 50 millioner kroner. Logica skal levere applikasjonssupport og -vedlikehold av SINTEFs nye løsning for prosjekt- og kunnskapsforvaltning (SIPOK). SIPOK er i leveransefase nå, frem til pilot er realisert i løpet av første kvartal 2012.

– SINTEF har lagt vekt på at den nye løsningen vi anskaffer i SIPOK skal forvaltes på en aktiv, men trygg måte. Ved å videreføre forretningsrelasjonen mellom SINTEF og Logica inklusive Logicas underleverandører, mener vi at vi har fått en god modell for dette. Løsningen skal være en plattform for videre vekst, hvor både vedlikehold og videreutvikling står sentralt, sier IT-sjef i SINTEF, Snorre Ness, i meldingen.

Leverandørkonstellasjonen som er etablert i forbindelse med løsningsleveransen er beholdt i vedlikeholdsavtalen. Her har Logica Norge ansvaret for prosjektstyring og systemintegrasjon i portalsystem basert på Microsoft SharePoint. Selskapet benytter underleverandørene Deltek (Maconomy), Comperio (Fast) og Software Innovation(360).

– SINTEF er en viktig kunde for Logica, og vi er stolte av at de ønsker å utvide et allerede tett og godt samarbeidet. I samarbeidet med SINTEF kombinerer vi bredde- og dybdekompetanse fra mange ulike områder, eksempelvis brukeropplevelse, tunge integrasjoner og infrastruktur. SINTEF føyer seg inn i rekken av fornøyde kunder hvor innovasjon står på agendaen, sier adm. dir. Gisle M. Eckhoff i Logica.

Bildet: Adm. dir. Logica Norge Gisle M. Eckhoff (t.v.) og Reidar Bye, visekonsernsjef SINTEF Reidar Bye.(Foto: Logica)

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email