Rica Helsfyr Hotel utvider | Rica Helsfyr Hotel utvider
Gå tilbake

Rica Helsfyr Hotel utvider

22. august 2006

Rica Helsfyr Hotel bygger på. Det nye tilbygget har byggestart i oktober 2006 og vil bli ferdigstilt i november 2007.

Nybygget settes opp inntil eksisterende bygg og de 9 etasjene vil inneholde 90 nye værelser, 2 suiter med balkong i toppetasjen, flere konferanserom, et auditorium med plass til 90 personer og en relax-avdeling. I forbindelse med utvidelsen vil resepsjonen bygges ut til et stort og innbydende lobbyområde

Etter utvidelsen vil hotellet kunne tilby 207 værelser. I løpet av byggeperioden vil eksisterende værelser også gjennomgå en totalrenovering i tillegg til at hotellets kurs- og konferanseavdeling ble vesentlig oppgradert allerede i mai 06.

Byggeprosessen vil ikke berøre den daglige driften av hotellet.

Rica Helsfyr Hotel er et moderne konferanse- og forretningshotell med landlig beliggenhet og store grøntarealer i umiddelbar nærhet. Rica Helsfyr Hotel er et populært hotell for det store nærings- og forretningsmiljøet i området og i Oslo forøvrig. Med beliggenhet ikke langt fra blant annet Valle Hovin er hotellet det naturlige førstevalg for flere klubber og lag innen idretten.
I nærheten finnes også Munch museet, Tøyen Botaniske Hage, Østensjøvannet som er et naturreservat for fugler, i tillegg til Oslos mange severdigheter.
Flybussen til/fra hovedflyplassen på Gardermoen stopper på Helsfyr, bare 5 min fra hotellet.

Kontaktpersoner:
Konsernsjef Ole-Jacob Wold Rica Hotels ASA tlf.: 66 85 45 00/906 07 225
Hotelldirektør Nils Kallåk, Rica Helsfyr Hotel tlf.: 23 06 78 78

Kilde: Pressemelding fra Rica

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email