Pleier slitne kontorkropper på Bryn-Helsfyr
Gå tilbake

Pleier slitne kontorkropper på Bryn-Helsfyr

11. oktober 2006

I 14 år har helseklinikken Dagens Store Høydepunkt tilbudt massasje og annen pleie og behandling av ømme kontorkropper på Bryn-Helsfyr. Den familieeide klinikken i Grenseveien 90 har frem til nå vært en godt bevart hemmelighet, men ser store muligheter i det hektiske næringsområdet. – Vi har fulgt med i høstens store debatt om sykefravær og ønsker nå i større grad fortelle næringslivet i området at vi er her og vi at vi kan være med på å gjøre en stor forskjell, sier daglig leder Raymond Helberg.

Helseklinikken Dagens Store Høydepunkt, som tilbyr en rekke tjenester innen helse og velvære, har i dag seks ansatte på heltid, blant dem tre hudspesialister med hvert sitt fagfelt. – Vi kan tilby våre kunder en rekke ulike tjenester innen pleie av hud, kropp og sjel. Her kan du få klippet håret, massert såre muskler, pleiet ansikt og føtter og designet neglene, for å nevne noe, sier Helberg.

For ett år siden stod helseklinikken Dagens Store Høydepunkt foran et valg om enten å flytte sin virksomhet nærmere sentrum eller forbli i området. Klinikken hadde opparbeidet seg en stadig økende og lojal kundemasse fra de mange bedriftene i området og valgte til slutt å bli. – Vi så et interessant og udekket behov i nærmiljøet og valgte å finne nye lokaler i nærheten, forteller Helberg. Valget falt på Grenseveien 90.

Helberg forteller videre at klinikken med stor interesse har fulgt høstens debatt om sykefravær, og mener at de kan være med å bidra til mindre fravær hos bedriftene. – Massasje av såre muskler og stressnakker virker forebyggende både på sykdom og fravær, og økt velvære skaper glade, fornøyde og produktive medarbeidere. Vi ønsker å være et servicetilbud for små og store bedrifter i nærmiljøet – og jeg er sikker på at en bedriftsleder kan vinne mye på å tilby sine ansatte besøkstid hos oss, sier Helberg.

I tillegg til massasjetjenester har klinikken også rene velværetjenester som blant annet ansiktsbehandling og fotstell. – Vi ønsker oss imidlertid flere menn som kunder på disse områdene, sier Helberg. – Menn er flinke til benytte seg av våre massasjetjenester – men er foreløpig dårligere til å ta vare på hud, ansikt og føtter. De kommer etter, men kvinnene er fremdeles de som er i flertall som brukere av disse tjenestene, avslutter Helberg.

Her finner du Dagens Store Høydepunkt: http://kart.gulesider.no/kart/map.c?id=c_Z0HEKGXX

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email