Philips lyser opp | Philips lyser opp
Gå tilbake

Philips lyser opp

5. desember 2016

Norge i front med eksklusiv belysning – hos en bilforhandler!

Som en av de første Lexus-forhandlere i verden er Lexus Vestfold dekorert etter et nytt konsept, hvor ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Utsalgsstedet har blitt bygget om og utstillingen fått spesielle gulv, nøye oppmålte plasseringer av bilene og ikke minst en imponerende lyssetting. Det betyr at de bilinteresserte får en unik opplevelse hos Lexus med bl.a. lysende logoer i taket.

Det skriver Philips, som i Norge har hovedkontor i Innspurten 15 på Bryn-Helsfyr (Helsfyr Panorama), i en pressemelding.

– Størrelsen på både bygget og utstillingsrommet er nøye tilpasset. Det er en utstilling med seks biler, etter en skisse som Lexus og Philips har utarbeidet sammen, siger Robert Smeby, salgs- og markedsdirektør hos Lexus Vestfold.

Belysningen som fremhever bilene fra deres beste side er installert av Philips, som har vært med fra starten i forhold til innredningen av forretningen. Kanskje mest imponerende er de 372 lysarmaturene som er installert i taket og tilsammen danner to store, opplyste boomeranger. De er identiske med Lexus sin signatur og logo, derfor er de naturligvis blitt integrert i belysningen.

– Det er standard med blått lys i boomerangene om natten. Når vi har arrangementer som for eksempel VIP-kveld her, kan vi midlertidig endre farger ved å justere på en iPad. Dette fungerer bra, og er både intuitivt og enkelt, sier Smeby.

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

(Bilder: Philips)

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
philips_lexus_2 philips_lexus_2