På byggeplassen i 350 år | På byggeplassen i 350 år
Gå tilbake

På byggeplassen i 350 år

20. oktober 2015

Det begynte med krystaller til den franske solkongen – nå står konsernet bak noen av Norges største leverandører av byggevarer.

I går feirer Saint-Gobain 350 år i byggebransjen, men tross en anselig alder er det mer fart i konsernet enn noen gang – noe som også merkes i norske byggeprosjekter.

For selskaper som bl.a. Brødrene Dahl, som har hovedkontor i Brynsengveien 5 på Bryn-Helsfyr, beviser at moderselskapets fokus på innovative løsninger og effektiv distribusjon langt fra er foreldet. Tvert i mot.

– Med Saint-Gobain i ryggen har vi en fremoverlent organisasjon med et bredt nettverk av ledende leverandører og en helt unik erfaring på gode logistikkløsninger, sier Herman Larssen, markedsdirektør for VVS i Brødrene Dahl.

Etablert i 1665 var Saint-Gobain blant annet leverandør av krystaller til Speilsalen i Versaille utenfor Paris. Nå er de verdensledende innen bygg-, anleggs- og konstruksjonsmarkedet, og har som målsetning å gjøre hus og bygninger mer bekvemme, mer kostnadseffektive og ikke minst holdbare i henhold til enhver tid gjeldene byggekrav.

Det siste året har Saint-Gobain-eide Brødrene Dahl og Optimera fått mye internasjonal oppmerksomhet for prosjektet Multikomfort-huset, som synliggjør fremtidens boligstandard med dagens teknologiske løsninger.

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

(Bilder: Dahl/St. Gobain/Multikomfort)

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
dahl_louvre_1 dahl_louvre_1 dahl_multikomfort_larvik_2 dahl_multikomfort_larvik_2