Nye leietakere og fremtidsrettet servicekonsept til Valle Wood
Gå tilbake

Nye leietakere og fremtidsrettet servicekonsept til Valle Wood

21. desember 2018

NCCs kontorprosjekt Valle Wood på Helsfyr nærmer seg ferdigstillelse, og har nå fått nye leietakere på ca 3000 kvm.

Ifølge en pressemelding fra NCC har finansieringsselskapet Thorn Norge AS, entreprenøren Håndverkeriet AS og IT-selskapet Cloud Connection AS nå signert leiekontrakter i bygget. Og i de to nederste etasjene åpner 4Service et nyskapende servicetilbud som vil gi leietakerne en ny grad av fleksibilitet. Til sammen er nå ca 3.000 kvadratmeter i bygget utleid.

I byggets første etasje åpner 4Service restauranten Trewerket. Her vil man finne både kaffebar, restaurant og middag, samt mange sosiale arrangementer. Trewerket vil også være restauranten hvor leietakerne i Valle Wood spiser sin daglige lunsj. I byggets første og andre etasje etableres et nytt co-workingkonsept, Tribe Oslo, som inkluderer business lounge med arbeidsplasser, samt et flott møteromsenter. Her vil det være mulig å leie både møterom og en eller flere kontorplasser på kortere eller lengre kontrakter.

«Restauranten Trewerket blir selve hjertet på Valle. Vi ønsker at Trewerket skal knytte både de som jobber, og de som bor på Valle, sammen. Vi vil blant annet arrangere ulike aktiviteter som filmvisningskveld, vinkurs eller frokostseminarer. Stemningen skal være uformell og her passer det og ta seg noe godt å drikke og en runde shuffleboard eller spise en god middag», skriver NCC i meldingen.

Vårt fremste mål er å skape spennende møteplasser i tett samarbeid med gårdeier og øvrige lokale aktører. Det gir aktivitet i fellesarealene som typisk ville stått tomme store deler av døgnet, gjennom mer fleksibel bruk og fremoverlent drift. Med co-workingkonseptet Tribe Oslo blir vi Norges første co‑workingaktør som også innehar alle servicetjenester in-house», sier Kristian Sjøseth, Direktør FS & Kommersiell virksomhet i 4Service.

– For oss i NCC er det viktig å tilpasse oss markedet og kundenes behov. Krav til økt fleksibilitet er en sterk trend i dagens kontormarked. Leietakerne vil med det tilbudet som nå etableres i Valle Wood få en unik mulighet til å løse utfordringer knyttet til fleksibilitet. Co-working i Valle Wood gir leietakerne tilgang til en skalerbar kapasitet i forhold til antall arbeidsplasser og med gode møterom som kan leies ved behov kan man gjøre egne arealer svært effektive. De nye leiekontraktene bekrefter at Valle Wood er et attraktivt objekt i kontorleiemarkedet og vi har nå tilbud ute på samtlige kontoretasjer, sier Thomas Dahle, administrerende direktør i NCC Property Development.

NCCs kontorutviklingsprosjekt på Valle består av fire planlagte kontorbygg, hvorav Valle Wood er selve hjertet i prosjektet. Valle Wood ferdigstilles våren 2019 og er Norges største næringsbygg i massivtre. Bygget er tegnet av Lund & Slaatto Arkitekter. Totalt kan NCC utvikle 60.000 kvm kontor på Valle. Området begynner nå å ta form og det oppleves en stadig økende interesse fra leietakere som ønsker seg hit.

– Vi kjenner Helsfyr-området godt og trives svært godt her. Vi gleder oss til å bli en del av det spennende og moderne servicekonseptet på Valle Wood, et konsept som tar høyde for utviklingen i samfunnet, sier Marianne Moum Ussvær, administrerende direktør i Thorn Norge AS.

NCC har som mål å minimere miljøpåvirkningen og bidra til økt verdi for både kunder og samfunnet. Med miljøsertifiserte bygninger, attraktive arbeidsplasser og et inkluderende miljø blir utviklingen av Valle en viktig del i å oppnå en langsiktig ambisjon om å bidra med en positiv nettoeffekt på miljøet.

Bildetekst:
Handshakebilde: Skal skape spennende møteplasser i Valle Wood: Thomas Dahle, NCC PD og Kristian Sjøseth, 4Service

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Valle Wood handshake Valle Wood handshake Valle Wood Valle Wood Valle Wood innendørs Valle Wood innendørs