Nye leieavtaler på Bryn-Helsfyr | Nye leieavtaler på Bryn-Helsfyr
Gå tilbake

Nye leieavtaler på Bryn-Helsfyr

21. januar 2009

Næringsområdet Bryn-Helsfyr fortsetter å skape lojale og tiltrekke seg nye leietakere. Nå har Lindbak Retail System AS, JPC AS og ConvaTec Norway AS signert leieavtaler med Bryn Eiendom.

Programvareleverandøren Lindbak Retail Systems leverer integrerte styrings- og informasjonssystemer for drift og ledelse av butikker og detaljhandelskjeder. Selskapet har i seks år hatt tilhold i Brynsveien 11 på Bryn-Helsfyr og har valgt å forbli i det populære næringsområdet. Selskapet flyttet nylig inn i 820 kvm kontorlokaler i Nils Hansens vei 2.

– Vi fant ingen grunner til å flytte fra Bryn-Helsfyr da vi var på utkikk etter nye lokaler. Herfra er det svært enkelt å komme ut til kunder og tilsvarende enkelt for kundene å komme til oss. Bryn-Helsfyr er en sentral del av Oslo og et utmerket område for næringsvirksomhet, sier country manager Knut Arild Fjeldvik Evensen i Lindbak Retail Systems.

Totalleverandøren JPC leverer PC-er og nettverks-og serverløsninger til små og mellomstore bedrifter. Selskapet har inngått en avtale om leie av 296 kvm i Brynsengveien 2, blant annet for å få nødvendig plass til en helt ny testlab der selskapet skal videreutvikle produktene.

– Gårdeier er et undervurdert kriterium i vurderingen av nye lokaler. Vi ser nytten av at gårdeier er profesjonell og seriøs, og vi hadde hørt mange lovord om Bryn Eiendom. I tillegg er Bryn-Helsfyr et sentralt knutepunkt for næringsvirksomhet med god offentlig kommunikasjon og gode parkeringsmuligheter. Det er også mange andre IT-selskaper som har tilhold på Bryn-Helsfyr og vi kommer dermed nærmere mange av våre samarbeidspartnere, sier daglig leder Ronny Johnsen.

ConvaTec leverer produkter og tjenester innen stomipleie og avansert sårbehandling. I august 2008 ble selskapet skilt ut fra legemiddelselskapet Bristol-Myers Squibb Ltd. og fusjonerte senere med Unomedical AS, som leverer produkter til intensivbehandling og operasjoner. I den forbindelse flytter ConvaTec 1. februar 2009 fra Sandvika til 254 kvm i Nils Hansens vei 2.

– Bryn-Helsfyr er et strålende næringsområde, spesielt for våre ansatte. De fleste bor øst for Oslo og får betydelig kortere reisevei. I tillegg har Bryn-Helsfyr et svært godt kommunikasjonstilbud, ikke minst t-bane og parkeringsmuligheter. Det siste er spesielt viktig for våre selgere som er mye på farten, sier Country Manager Rolf Lønseth i ConvaTec.

Bryn Eiendom er en av deltakerne i Bryn-Helsfyr-prosjektet, et langsiktig samarbeidsprosjekt om felles markedsføring og identitetsbygging av området som Oslos knutepunkt for næringsvirksomhet. Andre deltakere er Gasmann Eiendom, Sparebank1 Gruppen, Entra Eiendom, Jotne Eiendom, HAS Investment, BundeBygg, Pecunia Eiendomsselskap, SAAS Eiendom, NCC Property Development, Sektor Eiendomspartner, NAF, Brødrene Jensen, Jahre Eiendom og Sigellen.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email