Nye kontorleietakere i sentralt bygg på Bryn-Helsfyr
Gå tilbake

Nye kontorleietakere i sentralt bygg på Bryn-Helsfyr

12. november 2007

SAAS Eiendom har fått to nye leietakere til sitt kontorbygg i Brynsveien 5 sentralt på Bryn-Helsfyr. Leieavtalene med Institutt for grafiske medier og Mattel omfatter til sammen nærmere 1000 kvm kontorer.

Institutt for Grafiske Medier (IGM) har inngått avtale med SAAS Eiendom om leie av hele toppetasjen i kontorbygget Brynsveien 5 sentralt på Bryn-Helsfyr. IGM er en stiftelse opprettet i 1999, av Mediebedriftenes Landsforening, Visuell Kommunikasjon Norge og Fellesforbundet. IGM arbeider blant annet med formidling av kunnskap innen visuell kommunikasjon og elektronisk og papirbåren publisering.

Samtidig har den norske virksomheten i den internasjonale leketøysprodusenten Mattel flyttet inn på 200 kvm i fjerde etasje.

Kontorbygget i Brynsveien 5, som ligger tett på Brynseng T-banestasjon og nær Bryn togstasjon, ble bygget i 1972 og eies av SAAS Eiendom. Det har totalt 5 etasjer og 6000 kvm næringsarealer, og huser foruten IGM og Mattel leietakere som Dansehuset, Catalystone AS, ABC Patent, Norwegian Valve Group, IGuzzini, Globall Sport, SN Bygg og O. J. Dahl. Etter de siste leieavtalene er det 1000 kvm ledige kontorarealer i 4. og 3. etasje. I de ledige lokalene er ventilasjonssystemet nå under ombygging.

SAAS Eiendom er en av deltakerne i Bryn-Helsfyr-prosjektet, et langsiktig samarbeidsprosjekt om felles markedsføring og identitetsbygging av området som Oslos knutepunkt for næringsvirksomhet. Andre deltakere er Bryn Eiendom, Entra Eiendom, Jotne Eiendom, Gasmann Eiendom, HAS Investment, BundeBygg, Pecunia Eiendomsselskap, Sparebank1 Gruppen, NCC Property Development, Sektor Eiendomspartner, NAF, Brødrene Jensen, Damsund Eiendom og Sigellen.

For mer informasjon om Bryn-Helsfyr og Bryn-Helsfyr-prosjektet:

Besøk: www.bryn-helsfyr.no eller kontakt:

Per Kristian Lundquist (Koordinator og talsmann i prosjektet)
Telefon: 90 19 90 16, E-post: lundquist@sandia.no

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email