Ny deltaker til Bryn-Helsfyr-samarbeidet
Gå tilbake

Ny deltaker til Bryn-Helsfyr-samarbeidet

3. juli 2019

Fyrstikkalleen 1, som forvaltes av Arctic Business Management, melder seg inn i samarbeidet der 20 eiendomsaktører fremmer Bryn-Helsfyr som attraktivt nærings- og boligområde.

Arctic Business Management er et selskap i Arctic-gruppen, og forvalter en av Norges største eiendomsporteføljer. På Helsfyr representerer selskapet Fyrstikkalleen 1, et nybygg på ca 39 0000 kvm under oppføring rett ved kollektivknutepunktet Helsfyr.

Eiendommen er nær fullt utleid til Arbeids- og velferdsdirektoratet (20 600 kvm), Lånekassen (4 200 kvm) og Statens Vegvesen (11 0000 kvm). Den består av tre topp moderne kontorbygg med sammenvevde, innholdsrike fellesarealer, og innflyttingen starter i 2020.

– Bryn-Helsfyr-samarbeidet gjør en viktig jobb med å kommunisere områdets transformasjon til en levende del av Oslo og Hovinbyen der det blir attraktivt både å jobbe, bo, leve og oppleve. Som representant for en stor eiendom i området er det naturlig for oss å bidra til dette, sier Morten Ring-Andersen i Arctic Business Management AS.

– Nye Fyrstikkalleen 1 er ikke bare en av de største kontoreiendommene i området. Den blir et blikkfang med spennende arkitektur og over 2 000 kontorbrukere som vil skape enda mere liv i området. Vi er glade for å få Arctic med på laget, sier Stig Jensen i Bryn-Helsfyr-samarbeidet.

Om Bryn-Helsfyr:
Bryn-Helsfyr ligger tett på Oslo sentrum og har byens beste tilgjengelighet via kollektivt, sykkel og vei. Her jobber tusenvis av mennesker i store og små virksomheter innen alle bransjer. Omgitt av grønne boligområder og et komplett handelstilbud, og mens fremtidens kunnskap spirer og gror ved skolene i området. Den tette, levende byen vokser seg stadig nærmere, og det unike tilbudet innen miljøvennlig transport tiltrekker stadig flere fremtidsrettede virksomheter og beboere. Nå jobber byplanleggere og utviklere med å forvandle Bryn-Helsfyr til en enda mer levende, bærekraftig del av Oslo og Hovinbyen – med alt du trenger for både å jobbe, bo, leve og oppleve. Topp moderne boliger, skoler og barnehager reiser seg. Spennende virksomheter og flinke folk inntar fremtidens kontorer, og det dukker opp nye sosiale møteplasser, rekreasjonsområder og aktivitetstilbud.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
18_924556409 18_924556409 OSLO 20191611FlyfotoFoto: nyebilder.no OSLO 20191611FlyfotoFoto: nyebilder.no DSC02183 DSC02183