Norsk Printservice og Plus People til nye lokaler på Bryn-Helsfyr | Norsk Printservice og Plus People til nye lokaler på Bryn-Helsfyr
Gå tilbake

Norsk Printservice og Plus People til nye lokaler på Bryn-Helsfyr

26. februar 2007

Plus People AS har inngått avtale om leie av 350 kvm kontorlokaler i Nils Hansens vei 13. Avtalen gjelder for fem år, med opsjon på ytterligere fem år. Plus People er et spesialisert entreprenørselskap innen telekom-infrastruktur. Det er tilknyttet Addgroup-konsernet og er aktivt i hele Skandinavia.

Norsk Printservice AS har inngått leieavtale på 100 kvm i Tvetenveien 4 på Bryn-Helsfyr. Med dette er hele den aktuelle etasjen i bygget fylt opp.

– I løpet av det siste halvåret har vi fylt opp hele etasjen på 700 kvm med syv forskjellige leietakere. Vi opplever en stadig økende markedsinteresse for kontorlokaler i Bryn-Helsfyr-området. Mange leietakere prioriterer enkel adkomst til sentrum og de store utfartsveiene når de velger lokaler, sier eiendomsmegler Gjert Skjelbred i Sandia Megling AS.

Om Bryn-Helsfyr-prosjektet:
Bryn-Helsfyr-prosjektet er et langsiktig samarbeidsprosjekt om felles markedsføring og identitetsbygging av området som Oslos knutepunkt for næringsvirksomhet. Deltakerne i prosjektet er Bryn Eiendom, Entra Eiendom, SAAS Eiendom, Jotne Eiendom, Gasmann Eiendom, HAS Investment, BundeBygg, Pecunia Eiendomsselskap, Sparebank1 Gruppen, NCC Property Development, Sektor Eiendomspartner, NAF, Brødrene Jensen, Sigellen og Damsund Eiendom.

Bryn-Helsfyr-prosjektet har pågått siden 2001, og har siden dette drevet aktiv og målrettet markedsføring og identitetsbygging av området.

For mer informasjon om Bryn-Helsfyr og Bryn-Helsfyr-prosjektet:

Mer om Bryn-Helsfyr på: www.bryn-helsfyr.no

Per Kristian Lundquist, Sandia Gruppen
Koordinator og talsmann i Bryn-Helsfyr-prosjektet
Telefon: 90 19 90 16
E-post: lundquist@sandia.no

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email