Norges største spesialreisearrangør utvider i Sverige – og tilbyr naborabatt på spennende høstturer | Norges største spesialreisearrangør utvider i Sverige – og tilbyr naborabatt på spennende høstturer
Gå tilbake

Norges største spesialreisearrangør utvider i Sverige – og tilbyr naborabatt på spennende høstturer

20. september 2017

Escape Travel AS i Grenseveien 92 har nylig kjøpt reisearrangøren Eurotravel Sports AB. Norges største arrangør av spesialreiser får med det en årlig omsetning på over 100 millioner i Sverige.

Eurotravel Sports AB er spesialisert på treningsleir for topp og bredde, fotballreiser til de store ligaene i Europa og reiser for partnere av idretten. I tillegg har Eurotravel Sports enerett på å tilrettelegge treningsopphold og turneringer i multisportsarenaen Prioritet Serneke Arena.

Escape Travel AS, som inngår i Per Braathens heleide investeringsselskap Braganza, vil med dette oppkjøpet selge spesial- og gruppereiser for nærmere 500 MNOK i 2017.

Vi har det siste året vært på utkikk etter dyktige nisjearrangører i Sverige. Da vi traff Eurotravel Sports AB og teamet der, forsto vi umiddelbart at vi hadde med en skikkelig dyktig sportsreisearrangør å gjøre. Vi har hatt gleden av å bli godt kjent de siste månedene, og nå ser vi virkelig frem til å videreutvikle selskapet i fellesskap, sier Trond Olav Paulsrud, adm. direktør i Escape Travel.

Nabotilbud: 2 for 1
Escape Travel har hatt tilhold på Bryn-Helsfyr siden 2014. Fra 12. etasje i Grenseveien 92 nyter selskapet høstutsikten til den storstilte Bryn-Helsfyr-forvandlingen til en mer levende del av byen.

I disse dager har selskapet et spesielt høsttilbud for ansatte og andre i området på to spennende reiser, der to personer kan reise til prisen av én:

– Syv land og fem hovedsteder langs Donau 13.-23. oktober. Mer informasjon her.

– Elvecruise på Donau med Terje Svabø 23.-29. oktober. Mer informasjon her.

Du kan booke via lenkene – og husk å oppgi «2for1» i rabattfeltet for å aktivere rabatten. Escape Travel kan også kontaktes på mail og telefon: cruise@escape.no – 24 14 94 00

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
GV 92 kroppet GV 92 kroppet