Norges første street-fotballsenter åpner på Helsfyr
Gå tilbake

Norges første street-fotballsenter åpner på Helsfyr

25. august 2020

1. september 2020 åpner Oslo Street Fotballsenter i Grenseveien 97 på Helsfyr. Senteret, som er det første i sitt slag i Norge, skal være et lavterskel-tilbud og inkluderende samlingssted med masse aktiviteter for alle fotballelskere. 5. september blir det åpen dag og åpningsfest.

Oslo Street Fotballsenter inngår i Off-Pitch-prosjektet, et initiativ av 4Freestyle med formål å utvikle street-fotballkulturen rundt om i verden.

Prosjektet har fokus på selvutvikling og lek med ball og er et tilbud for de som ønsker å spille egenorganisert fotball uten å måtte være medlem i en fotballklubb. Det er ment som et lavterskeltilbud uten krav til ferdighetsnivå.

Senteret er enkelt å finne, beliggende mellom Fyrstikktorget og skolen F21 sentralt på Helsfyr – og med en fasade dekorert med fargerik street art.

Der blir det blant annet mulig å delta på fellestreninger, spille 3-mot-3-fotball, 1-mot-1-fotball, Teqball, e-fotball, freestyle og street-fotball.

«Vi jobber for et bedre tilbud til alle som elsker fotball men som ikke nødvendigvis spiller organisert fotball. Book bane når det passer deg, meld deg på fellestreninger og pick-up games eller spill i Norges Street fotballiga», sier den profesjonelle fotball freestyleer’en Tobias Brandal Busæt, også kjent som Tobias Becs – som er grunder og daglig leder ved senteret.

Åpningsfest 5. september – rabatt frem til 1. september

Oslo Street Fotballsenter åpner 1. september, og du kan melde deg inn og booke aktiviteter allerede nå på nettsiden. Innmelding og bookinger før 1. september gis 50 % rabatt med koden: åpning2020. Da blir du også automatisk med i trekningen av et 6 måneder gratis medlemskap.

Lørdag 5. september blir det stor, offisiell  åpningsfest og åpen dag – med turnering, konkurranser og mulighet til å teste alle aktiviteter. Der trekkes også vinneren av et gratis 6-måneders medlemsskap.

«Senteret er ment som en åpen og inkluderende møteplass for de som elsker fotball, men som ikke nødvendigvis spiller organisert fotball. Hos oss er det mulig å booke fotballbane og andre aktiviteter når det passer deg. Du kan også booke ubegrenset gjennom å signere deg opp til vårt medlemskap», sier Tobias Becs.

I tillegg til å åpne for booking av baner og andre aktiviteter, vil senteret arrangere Norges Street Fotballiga, ukentlige treningsøkter og andre aktiviteter. Følg med på event kalenderen på senterets nettside og sosiale medier for oppdateringer.

4Freestyle har i samarbeid med Norges Street og Freestyle fotball forbund ansvar for prosjektet i Norge.

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
DSC02751 kr DSC02751 kr Oslo Street fotball senter 7 Oslo Street fotball senter 7 Oslo Street fotball senter 4 Oslo Street fotball senter 4 Oslo Street fotball senter 5 Oslo Street fotball senter 5