Nok en storavtale: Lånekassen valgte Bryn-Helsfyr
Gå tilbake

Nok en storavtale: Lånekassen valgte Bryn-Helsfyr

12. september 2017

Nylig ble det kjent at Arbeids- og velferdsdirektoratet skal leie 20 600 kvm i Fyrstikkalleen 1. Nå har Lånekassen signert en leieavtale på 4 200 kvm i nybygget som er under oppføring på Helsfyr.

Byplanleggere og eiendomsutviklere jobber nå med å forvandle Bryn-Helsfyr til en mer levende, bærekraftig del av byen. I tillegg til sosiale møteplasser, rekreasjonsområder og aktivitetstilbud, reiser det seg stadig nye topp moderne boliger, skoler, barnehager og kontorbygg. Et av dem er Fyrstikkalleen 1 på Helsfyr.

Bygget er under oppføring og vil bestå av tre nye og topp moderne kontorbygg med sammenvevde, innholdsrike fellesarealer. Arbeids- og velferdsdirektoratet flytter inn i to av byggene i 2020. Ferdig utbygget blir det 39 000 kvm i eiendommen.

Les artikkelen «Enda en stor leietaker til Bryn-Helsfyr»

Nå har JB Ugland Eiendom AS, som er hovedeier i prosjektet, også signert en leieavtale med Lånekassen på totalt 4200 kvm. Dermed er hele 24 800 av totalt 39 000 kvm i bygget allerede utleid.

JB Ugland Eiendom AS er en stor eiendomsaktør på Sørlandet som i den senere tid også har satset bevisst i Oslo-markedet. Vedal er engasjert for utvikling og gjennomføring av prosjektet, som er tegnet av Kristin Jarmund Arkitekter. Thomas Bagn, partner og rådgiver i Malling & Co Næringsmegling, er rådgiver for utleie av eiendommen.

Bildet: Lånekassen slår følge med Arbeids- og velferdsdirektoratet og vil flytte til Fyrstikkalleen 1 på Helsfyr.

Om Bryn-Helsfyr
Bryn-Helsfyr har en stolt historie som et av hovedstadens viktigste næringsområder. Nærheten til sentrum, Alnaelva og Norges første jernbane trakk industri, arbeidsplasser og mennesker hit allerede i 1850-årene. Siden det har det gradvis utviklet seg til et av Oslos største kontorområder, med byens beste tilgjengelighet via kollektivt, sykkel og vei og tusenvis av kunnskapsbaserte virksomheter og ansatte. Nå videreutvikles Bryn-Helsfyr til en levende del av Oslo og Hovinbyen – der man kan både jobbe, bo, leve og oppleve.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
170402_FA1_NAV_Illustrasjoner_KANTINE_Liten 170402_FA1_NAV_Illustrasjoner_KANTINE_Liten