NAF Gården fullt utleid | NAF Gården fullt utleid
Gå tilbake

NAF Gården fullt utleid

9. mai 2006

– Henkel Norden AB til Østensjøveien 14:

Henkel Norden AB har inngått avtale med NAF om leie av 521 kvm kontorlokaler i toppetasjen av NAF Gården, organisasjonens bygg i Østensjøveien 14 på Bryn-Helsfyr. Innflytting skjer 1. juli i år, og dermed er bygget fullt utleid.

Henkel Norden AB tar hele arealet i byggets toppetasje. Denne har en fløy, mens de øvrige etasjene har to fløyer.

Henkel Norden AB er etablert i Sverige, Danmark, Finland og Norge med til sammen 400 ansatte. Virksomheten i Norge består hovedsakelig av salg og trade marketing-aktivitet innen de to divisjonene som arbeider med Teknisk/Kjemisk- og Håndverker/Gjør det selv-markedet, og har i dag 9 ansatte. Selskapet er en del av Henkel KgaA, et internasjonalt konsern med hovedkontor i Düsseldorf, virksomheter i over 80 land og totalt 52.000 ansatte. Konsernet produserer og har salgsapparat for blant annet en rekke kjente merkevarer innen limprodukter, rengjørings- og bilpleiemidler.

Ny leietaker i Grenseveien
Den norske virksomheten flytter fra Grenseveien 88 på Bryn-Helsfyr i forbindelse med at deres leiekontrakt med Gasmann Eiendom utløper. Sistnevnte har allerede fått Svea Finans AS som ny leietaker på disse lokalene. Svea Finans, som driver virksomhet innen finansiering/bank og inkasso, flytter inn i lokalene umiddelbart etter at Henkel er ute.
 
– Vi har meget gode erfaringer med Bryn-Helsfyr som lokaliseringsområde etter seks år i Grenseveien 88, sier Business Manager Bjørn Sollie i Henkel Norden AB. – For en salgsorganisasjon med mye reisevirksomhet i inn- og utland er nærheten til sentrum og Gardermoen og tilgjengeligheten via vei og kommunikasjon meget verdifull. Vi var derfor interessert i å finne lokaler i samme område som matchet våre nåværende behov, og lokalene i NAF Gården er meget attraktive, funksjonelle og effektive for vårt bruk.

Tilpasnings- og innredningsarbeidene av lokalene i 6. etasje av NAF Gården starter omgående og vil pågå inntil innflyttingsstart, 1. juli. Selskapet vil ta i bruk hele byggets 6. etasje, og arealene vil fordeles på kontorplasser, konferanserom, teknisk rom og salgsfasiliteter.

NAF eier hele det topp moderne kontorbygget midt på Bryn-Helsfyr i Oslo. Organisasjonen benytter ca 3.700 kvm til egen virksomhet. Foruten Henkel er Transcom CMS AS leietaker av 817 kvm i byggets 5. etasje.

– Vi er glade for å ha funnet en solid leietaker for 6. etasje, og at bygget med dette er fullt utleid, sier Roar Eng, daglig leder i NAF Gården AS, som benytter anledningen til å ønske de ansatte i Henkel Norden AB hjertelig velkommen som leietakere.

NAF er blant deltakerne i Bryn-Helsfyr-prosjektet, et langsiktig samarbeid om identitetsbygging av området som Oslos knutepunkt for næringsvirksomhet. Deltakere i Bryn-Helsfyr-prosjektet består for tiden av 17 eiendomsaktører hvorav 15 til sammen eier eller forvalter ca 80 prosent av kontorlokalene i området.

Foruten NAF er Jotne Eiendom, Entra Eiendom, Gasmann Eiendom, HAS Investment, BundeBygg, Pecunia Eiendomsselskap, Bryn Eiendom, Vital Eiendom, Sparebank1 Gruppen, NCC Property Development, Sektor Eiendomspartner, Brødrene Jensen, Sandia Gruppen og Eiendomsplan Næringsmegling deltakere i prosjektet.

Bildet: Fullsatt: – Vi er glade for å ha fått en solid leietaker på 6. etasje, de siste ledige lokalene i bygget vårt, sier Roar Eng, daglig leder i NAF Gården AS.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Roar Eng
Daglig leder, NAF Gården AS
Telefon: 950 55 789
E-post: roar.eng@naf.no
Web: www.naf.no

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email