Lyse-konsernet velger Atea
Gå tilbake

Lyse-konsernet velger Atea

18. desember 2012

Atea AS, med hovedkontor i Brynsalléen 2 på Bryn-Helsfyr i Oslo, har inngått avtale med industrikonsernet Lyse om bedriftsintern telekommunikasjonsløsning.

Avtalen er ifølge en pressemelding for 2 år med mulighet for forlengelse i ytterligere 3 år, og har en estimert verdi på 20 MNOK.

Industrikonsernet Lyse har valgt Atea som leverandør av bedriftsintern telekommunikasjonsløsning med Netcom som underleverandør. Avtalen sikrer Lyse en omfattende telekommunikasjonsløsning som også er tilrettelagt for 4G-bruk for konsernets rundt 1000 ansatte.

Lyse er et industrikonsern som produserer og selger energi- og telekommunikasjonsprodukter, og som eies av 16 kommuner i Rogaland.

«Lyse er et kundeorientert selskap, og vi ønsker leverandører med en liknende filosofi. Vi oppfatter Atea som servicefokusert og som evner å tenke helhet i tjenestene og produktene de tilbyr,» sier IT-direktør Geir Arve Vika i Lyse, i meldingen.

«Vi er stolte over at hjørnesteinsbedriften Lyse har valgt Atea som langsiktig leverandør av bedriftsinterne telekommunikasjonstjenester. Lyse har valgt en løsning med blant annet mobil- og fastlinjetelefoni, unified communication med Lync-integrasjon,» sier Dag Fodstad, adm. dir. i Atea AS.

«Vi skal også tilrettelegge for god utstyrsadministrasjon av mobiltelefoner og nettbrett via Atea, noe vi ser er viktig og etterspurt av mange av våre kunder», avslutter han.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email