Jotne har ferdigstilt 6 stk gassturbin driversett til Turkmenistan | Jotne har ferdigstilt 6 stk gassturbin driversett til Turkmenistan
Gå tilbake

Jotne har ferdigstilt 6 stk gassturbin driversett til Turkmenistan

9. desember 2009

Jotne Industrier, som har hovedkontor i Grenseveien 107 på Bryn-Helsfyr i Oslo, har i følge en melding levert de 3 siste av totalt 6 gassturbin driversett til Dresser-Rand.

Anleggene er fabrikkert og montert i Jotnes verksted i Halden og ble transport med skip fra Sauøya til det Kaspiske hav, og derfra videre til gassrørprosjektet i Turkmenistan.

Jotne Industrier har tidligere levert tre slike anlegg i 2006.

Dresser-Rand er i følge meldingen en viktig kunde for Jotne Industrier og blant de største selskapene i verden på leveranser av energisystemer, hvor det inngår gassturbiner, kompressorer og generatorer. Selskapet har kontor på Kongsberg og verksted med testfasiliteter i Drammen.

Jotne Industrier er en kvalitetsleverandør av engineering- prosjekt- og fabrikasjonstjenester til olje og gassmarkedet, maritim sektor og landbasert industri. Selskapet har en egen ingeniørstab på ca 70 personer, fabrikasjon i egne verksteder, og samarbeid med internasjonale selskaper.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email