Intelecom er blitt Tandberg Platinum partner | Intelecom er blitt Tandberg Platinum partner
Gå tilbake

Intelecom er blitt Tandberg Platinum partner

17. november 2010

Intelecom, som har kontorer i Brynsveien 13 på Bryn-Helsfyr i Oslo, er blitt Tandberg Platinum partner og forhandler av selskapets verdensledende videoløsninger i det norske markedet.

Ifølge en pressemelding fra Intelecom har markedet for videokonferanser vært gjenstand for en eventyrlig utvikling de siste årene. Mye av årsaken til veksten skal være bedret teknologi, økt behov for effektivitet og kostnadskutt i bedrifter. I tillegg gir fleksibilitet i forhold til arbeidssted, økte forventninger og behov til samhandling og kommunikasjon i bedrifter uavhengig av fysisk nærvær på kontoret.

– Etterspørselen etter videokommunikasjon er økende og det forventes en økning i dette markedet på 15 % pr år i årene fremover. Partnerskap med Tandberg /Cisco gir oss mulighet til å levere løsninger fra en anerkjent kvalitetsleverandør. Sammen kombinerer vi de videoløsningene med den investeringen kunden allerede har gjort for å sikre en lønnsomhet, sier Terje Schults, administrerende direktør i Intelecom Norge, i meldingen.

– Tandberg / Cisco-produktene passer godt inn i løsningene Intelecom tilbyr sine kunder i dag. Video er en viktig dimensjon inn i bedriftens kommunikasjonsløsninger både internt og eksternt med tanke på kostnader, effektivitet og fleksibilitet i arbeidshverdagen, sier Morten Gamre, Channel Marketing Manager i Tandberg.

Tandberg ble tidligere i år kjøpt opp av Cisco. De to selskapene tilbyr ifølge meldingen en stor bredde i systemer og infrastruktur for skrivebordet, møterom og auditorier, og har i tillegg spesialutviklede løsninger innen helse, forsvar og olje/gass.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email