Fyller opp kontorer på Bryn-Helsfyr | Fyller opp kontorer på Bryn-Helsfyr
Gå tilbake

Fyller opp kontorer på Bryn-Helsfyr

28. september 2004

Det er stadig bevegelse i markedet for kontorlokaler på Bryn-Helsfyr i Oslo, og flere bygg i området fylles nå med leietakere.
Mattilsynet og Tele2 har nå flyttet inn i Entra Eiendoms profilerte bygg, Alnafossen Kontorpark, på Bryn-Helsfyr. Leieavtalene omfatter henholdsvis 2522 kvm og 1224 kvm kontorlokaler som er spesielt tilrettelagt for leietakernes behov. Fra før av er Statens Vegvesen Vegdirektoratet og Roche Norge AS divisjon Diagnostics vel på plass, og nesten hele det ferdigstilte byggetrinnet på ca 28000 kvm i prosjektet er dermed fylt opp. Det gjenstår bare ca 550 m2 som ikke er utleid.

Kamstrup-EMS, et datterselskap av det danske Kamstrup-konsernet, har inngått avtale med Gasmann Eiendom AS om leie av 400 kvm kontorer og 30 kvm lager i Grenseveien 88, som dermed er fullt utleid.

CANAL+ har inngått leieavtale med NCC Property Development om leie av 470 kvm i toppetasjen i høybygget Helsfyr Panorama.

– Det er hyggelig å registrere at interessen for næringseiendom i området er god i et marked som generelt har vært vanskelig lenge, sier administrerende direktør Per Kristian Lundquist i Sandia Gruppen, som er initiativtaker og koordinator i ”Bryn-Helsfyr-prosjektet”, et felles samarbeidsprosjekt for hele området som ble startet våren 2001.

Bakgrunnen for prosjektet er at eiendomsaktører i området mener kombinasjonen av et helhetlig tilbud av kontorlokaler, umiddelbar nærhet til Oslo sentrum og unik tilgjengelighet via vei og offentlig kommunikasjon utgjør en plattform med muligheter for betydelig utvikling og vekst. BundeBygg Eiendom, Entra Eiendom, Pecunia Eiendomsselskap, Bryn Eiendom, Vital Eiendom, Sparebank1 Gruppen, Marius Management, Jotne Eiendom, Sektor Eiendomspartner, Gasmann Eiendom, Brødrene Jensen, NAF, Sandia Gruppen og Eiendomsplan Næringsmegling er deltakere i prosjektet.

Bildet: – Det er stadig bevegelse i markedet for kontorlokaler på Bryn-Helsfyr i Oslo, sier administrerende direktør Per Kristian Lundquist i Sandia Gruppen.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt

Adm. dir. Per Kristian Lundquist
Sandia Gruppen
Telefon: 23 03 95 20, e-post: lundquist@sandia.no
og besøk gjerne websidene: www.bryn-helsfyr.no

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email