Flere C More-serier nomniert til Golden Globe
Gå tilbake

Flere C More-serier nomniert til Golden Globe

17. desember 2012

C More, med Norges-kontor i Helsfyr Panorama på Bryn-Helsfyr i Oslo, melder om at seriene The Newsroom, Girls og Boardwalk Empire er blant årets nominerte til Golden Globe.

Årets Golden Globe-nominasjoner er offentliggjort og også denne gangen er flere av C Mores serier nominert. Kanalen viser alle HBO-serier dagen etter USA-premieren og blant disse er ”The Newsroom” og ”Boardwalk Empire” nominert for beste dramaserie og ”Girls” er nominert for beste komiserie.

Prisen for beste dramaserie kan ifølge en pressemelding gå til kritikerroste ”Boardwalk Empire” eller Aaron Sorkins omtalte ”The Newsroom”. Steve Buscemi kan få pris for rollen som Nucky i ”Boardwalk Empire” og Jeff Daniels er nominert for rollen som nyhetsanker Will i ”The Newsroom”. Blant komiseriene er Lena Dunhams suksesserie ”Girls”( sesong 2 kommer på C More 14. januar) nominert til beste komiserie og Lena selv er nominert i kategorien beste kvinnelige skuespiller i en komiserie. Nominert for beste kvinnelige skuespiller er også Tina Fey for rollen i ”30 Rock”, Julia Louis-Dreyfus for ”Veep” og Amy Poehler for ”Parks and Recreation”. Blant de mannlige skuespillerne som er nominert for sin innsats er Alec Baldwin kjent fra ”30 Rock” og Don Cheadle fra Showtime-serien ”House of Lies”.

Alle seriene er aktuelle på C More, som også viser HBO-filmer som ofte mottar en rekke priser. ”Game Change” kan vinne pris for beste miniserie/film og Julianne More, Woody Harrelson, Sarah Paulson samt Ed Harris er alle nominert for sine bidrag i dette dramaet om Sarah Palins eventyr som visepresident. Clive Owen og Nicole Kidman er også nominert for sin innsats i tittelrollene i C More-aktuelle ”Hemingway & Gellhorn”. Golden Globe blir utdelt 13. januar.

Kilde og personbilde: www.cmore.no

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Foto: nyebilder.no Foto: nyebilder.no