Filmjulen på C More
Gå tilbake

Filmjulen på C More

5. desember 2012

C More, med hovedkontor i toppen av Helsfyr Panorama på Bryn-Helsfyr, lover en bredspektret filmjul, med alt fra Hamilton til Blåfjell 2 – Jakten på det magiske horn.

Kanalen har allerede vist ”Maktens menn” (1/12) med George Clooney, Ryan Gosling og Marisa Tomei, Steve McQueens ”Shame” (2/12), og ”Blåfjell 2 – Jakten på det magiske horn” (3/12). 

Her er oversikten over kommende desemberfilmer på C More:

Mikael Persbrandt er Jan Gullious helt i Kathrine Windfeldts actionthriller ”Hamilton- I nasjones interesse” (15/12). ”Win Win” (16/12) er en dramakomedie om en advokat som får livet forandret når han oppdager en ung gutts talent for bryting. I dramaet ”The Social Network” (24/12) møter man Facebook-gruderen Mark Zuckerberg i rollen som Jesse Eisenberg – mannen bak fenomenet. Gary Oldman og Colin Firth medvirker i den kritikerroste og Oscar-nominerte thrilleren ”Muldvarpen” (25/12) som er basert på boken med samme navn.

Noe for hele familien
C More Kids viser som vanlig prisbelønte barneprogrammer fra BBC samt familiefilmer, i tillegg vises det hver ettermiddag rundt klokken fire i perioden 21. desember til 6.januar en familiefilm på C More First. ”To på rømmen” (15/12) er basert på det klassiske Brødrene Grimm-eventyret, og er en underholdende, animert musikalkomedie om Prinsesse Rapunzel – med det 20 meter lange håret som er produsert av Walt Disney Pictures. Det blir mer underholdning for hele familien med ”Pus med støvler” (21/12 kl. 19.30) et animert actioneventyr om hendelsene som ledet frem til den legendariske kattens møte med Shrek og vennene hans.

Film i 3D
Månedens 3D-filmer på C More Hits HD er ”Transformers: Dark of the Moon” – som vises første juledag og fredag 28. desember, ”Kung Fu Panda 2” som vises andre juledag og lørdag 29. desember, og ”Pus i støvler” som vises torsdag 27. desember og nyttårsaften.

Kilde og bilde: www.cmore.no

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email