Første trinn av Rica Helsfyr Hotel-utbyggingen i mål | Første trinn av Rica Helsfyr Hotel-utbyggingen i mål
Gå tilbake

Første trinn av Rica Helsfyr Hotel-utbyggingen i mål

26. februar 2007

Første fase av den omfattende totalrenoveringen og utvidelsen av Rica Helsfyr Hotel på Bryn-Helsfyr i Oslo er nå ferdig. Alle 115 hotellrom i den opprinnelige delen av hotellet har fått et helt nytt og tidsriktig interiør. Arbeidet på hotellets nybygg er i full gang og i rute. Denne delen av prosjektet vil stå ferdig mot slutten av 2007.

Arbeidet med det nye tilbygget startet i oktober i fjor og prosjektet er nå godt i gang og i rute. Den nye ni etasjers bygningen settes opp inntil eksisterende bygg og vil ved ferdigstillelse inneholde 90 nye hotellværelser og to suiter med balkong i toppetasjen. I tillegg får Rica Helsfyr Hotel flere konferanserom, et auditorium med plass til ca. 180 personer samt en velværeavdeling. I forbindelse med utvidelsen vil også resepsjonen bygges ut til et stort og innbydende lobbyområde.

Arbeidet med totalrenoveringen av hotellets 115 eksisterende hotellrom har foregått parallelt med byggingen av tilbygget. Byggingen har ikke berørt daglige driften av hotellet – og man vil holde åpent som vanlig gjennom hele prosjekttiden. Når utbyggingen er ferdig vil hotellet kunne tilby 207 hotellværelser. I tillegg foreligger det konkrete planer om ytterligere utvidelse med ca. 50 værelser på toppen av eksisterende bygg.

Rica Helsfyr Hotel er et moderne konferanse- og forretningshotell sentralt på Bryn-Helsfyr, med landlig beliggenhet og store grønne områder i umiddelbar nærhet. Rica Helsfyr Hotel er et populært hotell for det store nærings- og forretningsmiljøet i området og i Oslo forøvrig. Med beliggenhet ikke langt fra blant annet Valhall, er hotellet det naturlige førstevalg for flere klubber og lag innen idretten. I nærheten finnes også Munch museet, Tøyen Botaniske Hage, Østensjøvannet som er et naturreservat for fugler, i tillegg til Oslos mange severdigheter. Flybussen til/fra hovedflyplassen på Gardermoen stopper på Helsfyr, bare 5 minutter fra hotellet.

– Hotelltilbud og konferansefasiliteter er svært viktig for næringslivet på Bryn-Helsfyr, sier administrerende direktør Per Kristian Lundquist i Sandia Gruppen, som er koordinator i Bryn-Helsfyr-prosjektet. Vi er meget fornøyd med å ha et hotell i vårt nærområde som både dekker næringslivets behov og fremstår som visuelt tidsriktig. Samtidig viser denne betydelige satsingen at Rica Helsfyr Hotel har sterk tro på den videre utviklingen av Bryn-Helsfyr som næringsområde.

Om Bryn-Helsfyr-prosjektet:
Bryn-Helsfyr-prosjektet er et langsiktig samarbeidsprosjekt om felles markedsføring og identitetsbygging av området som Oslos knutepunkt for næringsvirksomhet. Deltakerne i prosjektet er Bryn Eiendom, Entra Eiendom, SAAS Eiendom, Jotne Eiendom, Gasmann Eiendom, HAS Investment, BundeBygg, Pecunia Eiendomsselskap, Sparebank1 Gruppen, NCC Property Development, Sektor Eiendomspartner, NAF, Brødrene Jensen, Sigellen og Damsund Eiendom.

Bryn-Helsfyr-prosjektet har pågått siden 2001, og har siden dette drevet aktiv og målrettet markedsføring og identitetsbygging av området.

For mer informasjon om Bryn-Helsfyr og Bryn-Helsfyr-prosjektet:

Mer om Bryn-Helsfyr på: www.bryn-helsfyr.no

Per Kristian Lundquist, Sandia Gruppen
Koordinator og talsmann i Bryn-Helsfyr-prosjektet
Telefon: 90 19 90 16
E-post: lundquist@sandia.no

Kontakt Rica Helsfyr Hotel:
Ingrid Myklebostad
Salgssjef
Telefon: 23 06 78 83
E-post: ingrid.myklebostad@rica.no
Web: www.rica.no/helsfyr

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email