COWI kjøper Sørlandskonsult | COWI kjøper Sørlandskonsult
Gå tilbake

COWI kjøper Sørlandskonsult

10. desember 2009

COWI, som har kontorer i Grenseveien 88 på Bryn-Helsfyr i Oslo, kjøper i følge en melding Sørlandskonsult AS og deres virksomhet med regnskapsmessig virkning fra 1. januar 2010.

Firmaet, som har 26 ansatte, driver rådgivende ingeniørvirksomhet innen byggeteknikk, VVA, miljø, arealplanlegging og prosjektledelse.

Sørlandskonsult dekker et bredt spekter av tjenester innen regulering, utredninger, prosjektering, byggeledelse, tilstandskontroll og miljørådgivning. De har oppdrag for private og offentlige kunder, hovedsakelig på Sørlandet.

Sørlandskonsult går i følge meldingen inn som et heleid datterselskap av COWI. De blir fortsatt å finne i sine eksisterende lokaler i Vesterveien 6, Kristiansand. 3 av medarbeiderne jobber i Farsund.

Aksjonærene, ved Oddmund Loland og Vidar Valen, ser fram til å utvikle nye markeder og tjenesteområder sammen med COWI. Samtidig understreker de at etablerte kunder og andre samarbeidspartnere vil møte de samme personene fra Sørlandskonsult som tidligere.

COWIs nye kraftsenter på Sørlandet
Direktør for Forretningsutvikling i COWI, Terje Bygland Nikolaisen er meget tilfreds. – Med Sørlandskonsult som en del av COWI, har vi nådd vår strategiske målsetting om å komme enda tettere på kunder og marked i vår sørligste landsdel. Sammen tar vi fatt på å videreutvikle Sørlandskonsult til å bli vårt nye, flerfaglige kraftsenter på Sørlandet. Deres kompetanse, tilstedeværelse og markedsposisjon kombinert med COWIs kapasitet, referanser og ressurstilgang, er et glitrende utgangspunkt for å nå vår målsetting, avslutter Nikolaisen.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email