Commaxx kåret til årets beste Citrix-distributør | Commaxx kåret til årets beste Citrix-distributør
Gå tilbake

Commaxx kåret til årets beste Citrix-distributør

8. desember 2009

Commaxx, som har kontorer i Grenseveien 92 på Bryn-Helsfyr i Oslo, ble i følge en pressemelding kåret til Nordens beste Citrix-distributør under den nylig avholdte Citrix distributørkonferansen i München.

Norge vokser raskest i Norden
Citrix har et meget sterkt fotfeste i det norske markedet, med en markedsdekning som ligger på topp i verden i forhold til innbyggertallet. Forhandlernes sterke fokus og den kontinuerlige utviklingen av ny funksjonalitet i Citrix XenApp og flere nye Citrix-produkter, bidrar til en fortsatt sterk vekst i Norge.

– Vi er svært stolte over å motta denne prisen igjen. Vi opplever fortsatt vekst i markedet og signaler både fra forhandlere og brukere indikerer vekst også i årene som kommer, sier Geir-Rune Dyrseth, adm. dir. i Commaxx, i meldingen.

– Årsaken til at vi stadig mottar priser er et svært godt samarbeid med en salgskanal med kompetente og dedikerte forhandlere som gjør en imponerende jobb. Vårt tilbud til forhandlerne inkluderer verdiøkende tjenester som spisskompetanse på Citrix teknologi, i tillegg til pre sales-støtte, løsningsdesign, seminarer og kursvirksomhet, sier Dyrseth. Han benytter anledningen til å gratulere alle Citrix- entusiaster i Norge og en fantastisk forhandlerkanal.

Om Commaxx
Commaxx tilbyr teknisk ledende produkter og tjenester som gir økt konkurranseevne og lønnsomhet. Commaxx har unik ekspertise innen løsninger for virtualisering, applikasjonsleveranse og systemadministrasjon. Commaxx er distributør for blant annet Citrix, VMware, Wyse, RES Software og AppSense. Commaxx er Norges ledende kursleverandør med status som autorisert kurssenter for Citrix, VMware, Microsoft og RES Software, og er godkjent Prometric- og Pearson Vue Test Center.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email