BundeEiendom kjøper Grenseveien 82 | BundeEiendom kjøper Grenseveien 82
Gå tilbake

BundeEiendom kjøper Grenseveien 82

2. oktober 2006

Ny Bryn-Helsfyr-investering fra BundeGruppen:

BundeEiendom AS har kjøpt Grenseveien 82 på Bryn-Helsfyr av Jon Sivert Nielsen AS. Eiendommen er et moderne kontorbygg med 6000 kvm kontorer fordelt på fem etasjer, sentralt beliggende i knutepunktet Bryn-Helsfyr i Oslo. Nå vil selskapet etablere et bransjesenter med flere leietakere i samme bransje.

BundeBygg kjenner Bryn-Helsfyr godt, blant annet gjennom flere store eiendomsprosjekter i området og som leietakere i Grenseveien 82 gjennom fire år.

– Vi har meget positive erfaringer med Bryn-Helsfyr som et attraktivt område, blant annet fra påbygging, rehabilitering og salg av Strømsveien 102 samt prosjektering, bygging og salg av Østensjøveien 14, sier daglig leder Knut Bunde i BundeGruppen AS. – Vi er veldig fornøyd med beliggenheten og bygget og ønsket å bli her. Det var derfor naturlig å kjøpe når det kom på salg.

Bransjesenter
– Vi ser på kjøpet av Grenseveien 82 som en spennende, langsiktig investering, fortsetter han. Vi har noe ledig areal og ønsker å tiltrekke oss leietakere i samme bransje for å kunne utnytte mulig synergi innenfor eiendom og byggevirksomhet.

BundeGruppen med underliggende selskaper disponerer 1000 kvm kontorer i byggets 4. etasje. Andre leietakere i bygget er blant annet Lene V, Shell Gas, Bengtson Autosalg og Levi Elektron Optikk AS.

– Kombinasjonen av umiddelbar nærhet til Oslo sentrum, gunstig plassering i forhold til Gardermoen og unik tilgjengelighet via vei og offentlig kommunikasjon er hovedgrunnene til vår stadig økende tro på Bryn-Helsfyr som eiendomsområde, avslutter Bunde.

BundeBygg er en av 16 deltakere i Bryn-Helsfyr-prosjektet. Prosjektet feirer i år sitt 5-årsjubileum, og har siden oppstart drevet aktiv og målrettet markedsføring og identitetsbygging av området. Prosjektet har gradvis utvidet deltakermassen, som foruten BundeBygg nå består av NCC, Vital Eiendom, Sparebank1 Gruppen, Entra Eiendom, HAS Investment, Pecunia Eiendomsselskap, NAF, Damsund Eiendom, Bryn Eiendom, SAAS Eiendom, Gasmann Eiendom, Jotne Eiendom, Sektor Eiendomspartner, Brødrene Jensen og Sigellen.

For mer informasjon, vennligst kontakt

Daglig leder Knut Bunde, BundeGruppen AS
Telefon: 92 26 50 11, e-post: knut.bunde@bundebygg.no
Mer om Bryn-Helsfyr på: www.bryn-helsfyr.no

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email