BundeBygg med omfattende byggeprosjekt i Strømsveien
Gå tilbake

BundeBygg med omfattende byggeprosjekt i Strømsveien

16. august 2001

BundeBygg AS har sterk tro på Bryn-Helsfyr som område for næringseiendom, og har fått klarsignal på omfattende rehabilitering og utvidelse av sitt bygg i Strømsveien 102. Skoleetaten i Oslo Kommune, som i en årrekke har vært leietakere her, har allerede inngått en 12-års leiekontrakt på ca 7000 kvm i det nye bygget.I tillegg til en total rehabilitering av det eksisterende bygget, vil det bygges ut fra dagens ca 8000 kvm til totalt ca 27000 kvm.

Mer enn 20000 kvm vil være kontorlokaler, og fordele seg på 11 etasjer med ca 2000 kvm på hvert plan. BundeBygg har allerede inngått en 12-års leieavtale med kommunen om utleie av ca 7000 kvm til Skoleetaten – fordelt på kontorer i 9. og 10. etasje samt en fløy med konferansesenter i 2. etasje.

Umiddelbar nærhet til bykjernen, et av byens beste offentlige kommunikasjonstilbud samt utsikt over sentrum og Oslofjorden er i følge byggherren viktige faktorer for markedet. – Vi registrerer at Bryn-Helsfyr blir stadig mer attraktivt som kontorlokasjon for både næringsliv og offentlige institusjoner. Vi er naturligvis meget glade for avtalen med kommunen, som er nok et signal om at området anses som attraktivt på kort og lang sikt, sier markedssjef Odd Erik Bunde i BundeBygg AS, som har tilbud ute hos flere større interessenter. Selskapet har også selv valgt å plassere sine kontorer på Bryn-Helsfyr, og er en av åtte deltakere i det såkalte Bryn-Helsfyr-prosjektet, et langsiktig samarbeid om felles markedsføring og utvikling av området som et knutepunkt for næringseiendom og forretningsvirksomhet.

Bakgrunnen for hele prosjektet er at eiendomsaktører i området mener kombinasjonen av et helhetlig tilbud av kontorlokaler, umiddelbar nærhet til Oslo sentrum og god tilgjengelighet via vei og offentlig kommunikasjon, utgjør en plattform med muligheter for kraftig utvikling og vekst. Aktører som NCC Eiendom, BundeBygg, Entra Eiendom, Pecunia Eiendomsselskap, Møller Eiendomspartner, Bryn Eiendom, Sandia Gruppen og Eiendomsplan Næringsmegling har derfor samlet seg i prosjektet.

Bilde: BundeBygg AS har sterk tro på Bryn-Helsfyr som område for næringseiendom, og har fått klarsignal på omfattende rehabilitering og utvidelse av sitt bygg i Strømsveien 102.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt

Markedssjef Odd Erik Bunde
Bundebygg AS
Telefon: 22 88 57 77
e-post: odderikb@bundebygg.no

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email