Bundebygg med ny leiekontrakt på Bryn-Helsfyr
Gå tilbake

Bundebygg med ny leiekontrakt på Bryn-Helsfyr

1. oktober 2002

Samtidig som BundeBygg AS setter spaden i jorden for sitt bygge- og rehabiliterings-prosjekt i Strømsveien 102 på Helsfyr, inngår IT-selskapet WM-data leiekontrakt for 3000 kvm, med opsjon på utvidelse med ytterligere 1000 kvm før årsskiftet. Dermed er ca 11000 kvadratmeter utleid i det nye bygget.

BundeBygg fikk nylig klarsignal på utbygging og rehabilitering av sitt kontorbygg i Strømsveien 102. Skoleetaten i Oslo Kommune, som i en årrekke har vært leietakere her, var først ute med å inngå en 12-års leiekontrakt på ca 7000 kvm i det nye bygget. Nå har altså WM-data tegnet leiekontrakt på 3000 kvm, med opsjon på utvidelse med ytterligere 1000 kvm før årsskiftet. Leieprisen er 1660,- pr kvm.

– Interessen i markedet er god, og med WM-datas kontrakt har vi allerede fylt mer enn halvparten av kontorarealene, sier markedssjef Odd-Erik Bunde i BundeBygg. – Når WM-data vil samle virksomheten i Oslo-området på ett sted, er vi naturligvis fornøyd med at de velger Bryn-Helsfyr som område.

WM-data vil huse over 200 medarbeidere i de nye lokalene. Ca 80 av disse er imidlertid konsulenter som arbeider mye ute hos kunder og er mye på farten, og som derfor ikke har behov for store kontorarealer.

– De planløsninger vi er blitt forespeilet er godt egnet til å løse vårt konkrete behov, sier adm. dir. Per Inge Krossen i WM-data – Vi har lenge hatt kontorer på Helsfyr, og synes området i sin helhet blir stadig mer attraktivt som næringsknutepunkt i hovedstaden. Synlighet kombinert med et godt utbygget kommunikasjonstilbud for våre kunder og medarbeidere samt rask ferdigstillelse av lokaler med konkurransedyktige leiepriser, bidro til valget av Strømsveien 102 når vi skal samle all vår virksomhet i Oslo-området på ett sted.

I tillegg til en total rehabilitering av eksisterende bygg, vil Strømsveien 102 bygges ut fra dagens ca 8000 kvm til totalt ca 27000 kvm. Ca 20000 kvm vil være kontorlokaler, og fordele seg på 11 etasjer med ca 2000 kvm på hvert plan.

BundeBygg har også selv valgt å plassere sine kontorer på Bryn-Helsfyr, og er en av åtte deltakere i det såkalte Bryn-Helsfyr-prosjektet, et langsiktig samarbeid om felles markedsføring og utvikling av området som et knutepunkt for næringseiendom og forretningsvirksomhet.

Bakgrunnen for hele prosjektet er at eiendomsaktører i området mener kombinasjonen av et helhetlig tilbud av kontorlokaler, umiddelbar nærhet til Oslo sentrum og god tilgjengelighet via vei og offentlig kommunikasjon, utgjør en plattform med muligheter for kraftig utvikling og vekst. Aktører som NCC Eiendom, BundeBygg, Entra Eiendom, Pecunia Eiendomsselskap, Møller Eiendomspartner, Bryn Eiendom, Sandia Gruppen og Eiendomsplan Næringsmegling har derfor samlet seg i prosjektet.

Bilde: BundeBygg AS har sterk tro på Bryn-Helsfyr som område for næringseiendom, og har ved byggestart fått leietakere til mer enn halvparten av de nye kontorarealene i Strømsveien 102.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt

Markedssjef Odd Erik Bunde

Bundebygg AS
Telefon: 22 88 57 77
e-post: odderikb@bundebygg.no

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email