Bryn-Helsfyr-leder blant Norges 50 fremste teknologikvinner | Bryn-Helsfyr-leder blant Norges 50 fremste teknologikvinner
Gå tilbake

Bryn-Helsfyr-leder blant Norges 50 fremste teknologikvinner

13. mars 2018

Administrerende direktør Camilla Amundsen i Talkmore på Bryn-Helsfyr er på listen over årets 50 fremste kvinner i teknologibransjen. Og kvinneandelen i selskapet er mer enn dobbelt så høy som snittet i bransjen.

Kåringen, i regi av Abelia og Oda-Nettverk, gikk av stabelen 8. mars under et seminar hos Abelia i Oslo i anledning Kvinnedagen. Hensikten med kåringen er å øke kvinneandelen i bransjen. Ifølge Abelia utgjør kvinner bare 24 prosent av de ansatte i norsk IKT-bransje.

I Talkmore ligger andelen på 68 prosent for alle ansatte, mens blant medarbeidere i lederstilling er 57 prosent kvinner.

– Jeg er ydmyk og stolt over å være på listen over årets10 fremste kvinnelige tech-ledere. Personlig syns jeg det fortsatt er altfor få kvinner innenfor tech, og spesielt i ledersammenheng. Arbeidet Abelia og Oda-Nettverket gjør er utrolig viktig – og det viser også at vi har enormt mange dyktige kvinner i bransjen. En kombinasjon av kvinner og menn i ledergrupper gir de beste resultatene, og både i Norge og globalt har vi et enormt potensial i å ha en bedre balanse, sier Camilla Amundsen i en pressemelding.

Om Kåringen

Norsk næringsliv trenger problemløsere av begge kjønn for å lykkes. I fjor kåret Abelia og ODA-Nettverk Norges 50 fremste IT-kvinner. I år gjentok de suksessen, og utvidet kåringen. Fra å fokusere utelukkende på IT-kvinner, gikk de i år bredere ut og lette i industrien. Kåringen av Norges 50 fremste tech-kvinner er delt inn i tre kategorier:

Ledere – 10 kandidater, herunder ledere med direkte budsjett- og/eller personalansvar.
Gründere – 10 kandidater, herunder gründere som har startet eller vært med å starte en teknologibasert bedrift.
Fagledere – 30 kandidater, herunder prosjektledere, fageksperter, rådgivere og andre som innfrir de ovennevnte krav.

Om Talkmore
Talkmore AS tilbyr et bredt utvalg av mobiltjenester til lave priser og høy kvalitet. Selskapet ble etablert i 2004 og har ca 50 medarbeidere med kontor i Grenseveien 95 på Helsfyr.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email