Bankavtaler i boks
Gå tilbake

Bankavtaler i boks

26. september 2016

Bryn-Helsfyr-bedriften Banqsoft har sikret seg to nye avtaler på kort tid.

Banqsoft, som har hovedkontor i Østensjøveien 32 på Bryn-Helsfyr, har sin kjernevirksom innen programvareløsninger for effektiv håndtering av lån, leasing, finansiering og innskuddsporteføljer for bank- og finanssektoren. Deres løsning – ‘bank in box’ – er en standardisert plattform som effektiviserer og digitaliserer banktjenester, med høy grad av automatisering og en reduksjon av antall manuelle steg i kundeprosessene.

Nylig informert selskapet om to nye kontrakter som baserer seg på denne plattformen:

Avida Finans tilbyr ulike finansielle tjenester til privatpersoner og bedrifter i Norden. Nå ekspanderer de til Norge, og har inngått en treårig avtale med Banqsoft om etablering av en ny bankplattform i forbindelse med tilbud om forbruksfinansiering i det norske markedet. Les mer her.

– Vi er svært fornøyde med det profesjonelle samarbeidet med Banqsoft, som har gjort det mulig for oss å lansere denne løsningen på bare 60 dager, sier Vegard Krogh Gundersen, Director Consumer Finance i Avida Finans.

Instabank er en ny norsk digital bank som ved lansering tilbyr spare- og låneprodukter til privatmarkedet. Nå inngår de en treårig avtale med Banqsoft for etablering og lansering av deres finansielle tjenester til forbrukere i Norge. Les mer her.

– Vi hadde en ambisiøs plan om å starte en bank på 6 måneder, og da var etter vårt syn Banqsoft eneste realistiske alternativ, sier Robert Berg, CEO i Instabank.

(Bilder: Banqsoft)

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email