Både nye og lojale leietakere på Bryn-Helsfyr
Gå tilbake

Både nye og lojale leietakere på Bryn-Helsfyr

2. april 2007

Bryn-Helsfyr-prosjektet melder om fire nye leieavtaler i området. To av leietakerne har holdt til på Bryn-Helsfyr tidligere, mens de andre kommer fra Skøyen og Oslo sentrum.
– Ledigheten i området har gått kraftig ned den siste tiden, og det er hyggelig at både gamle og nye leietakere velger Bryn-Helsfyr som lokaliseringsområde, sier Per Kristian Lundquist i Sandia Gruppen, som koordinerer prosjektet.

Entreprenørbedriften Knut Skutle AS flytter fra Hoffsveien 1 på Skøyen til Nils Hansensvei 2, like ved Alnaelven og Bryn stasjon. Selskapet har inngått avtale med Bryn Eiendom om leie av 406 kvm i andre etasje.

T-Vips AS, som er en utstyrs- og teknologileverandør til det profesjonelle TV- og videomarkedet, har også flyttet inn i Nils Hansensvei 2. Selskapet, som har hatt stor suksess og sterk vekst de siste årene, vokste ut av sine lokaler i Østensjøveien 18 og hadde behov for større lokaler. Selskapet har inngått en leieavtale på 552 kvm, og var på plass i sine nye lokaler i mars.

Utstyrsleverandøren Rohde & Schwarz flytter fra Skullerud til Bryn Eiendoms moderne kontorbygg i Østensjøveien 34. Selskapet har inngått en leieavtale på 400 kvm, og overtar lokalene i april. Det er imidlertid ikke første gang selskapet etablerer seg på Bryn-Helsfyr. For fem år siden leide de lokaler i Østensjøveien 36, og etter en periode på Skullerud er de nå tilbake i området.

Communicate Norge AS flytter sin Oslo-avdeling fra Havnelageret i Oslo sentrum til det nyoppussede signalbygget i Grenseveien 92 på Bryn-Helsfyr. Integrasjonsselskapet, som har 43 ansatte og leverer IT-løsninger til store virksomheter innen privat og offentlig sektor, har inngått en avtale med Entra Eiendom om leie av 300 kvm i bygget, som ligger meget sentralt midt på Bryn-Helsfyr.

– Det er høy aktivitet i leiemarkedet på Bryn-Helsfyr for tiden, og ledigheten har sunket kraftig de siste månedene, sier Lundquist, som er koordinator i Bryn-Helsfyr-prosjektet. – Nye bedrifter kommer til, og det er spesielt hyggelig at så mange tidligere og eksisterende leietakere trives og ønsker å forbli her når de av ulike årsaker må bytte lokaler.

Om Bryn-Helsfyr-prosjektet:
Bryn-Helsfyr-prosjektet er et langsiktig samarbeidsprosjekt om felles markedsføring og identitetsbygging av området som Oslos knutepunkt for næringsvirksomhet. Deltakerne i prosjektet er Bryn Eiendom, Entra Eiendom, SAAS Eiendom, Jotne Eiendom, Gasmann Eiendom, HAS Investment, BundeBygg, Pecunia Eiendomsselskap, Sparebank1 Gruppen, NCC Property Development, Sektor Eiendomspartner, NAF, Brødrene Jensen, Sigellen og Damsund Eiendom.

Bryn-Helsfyr-prosjektet har pågått siden 2001, og har siden dette drevet aktiv og målrettet markedsføring og identitetsbygging av området.
For mer informasjon om Bryn-Helsfyr og Bryn-Helsfyr-prosjektet:

Mer om Bryn-Helsfyr på: www.bryn-helsfyr.no

Per Kristian Lundquist, Sandia Gruppen
Koordinator og talsmann i Bryn-Helsfyr-prosjektet
Telefon: 90 19 90 16
E-post: lundquist@sandia.no

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email