Atea vokser videre i Agderfylkene | Atea vokser videre i Agderfylkene
Gå tilbake

Atea vokser videre i Agderfylkene

21. desember 2011

Atea AS, med hovedkontor i Brynsalleen 2 på Bryn-Helsfyr i Oslo, overtar 12 ansatte fra Orkla Shared Services, og styrker seg dermed innen kommunikasjon, nettverk og Sharepoint i Agderregionen.
Ifølge en pressemelding har Orkla Shared Services i høst hatt dialog med Atea med mål å sikre ansettelsesforholdet for Orklas 12 ansatte, da de legger ned sitt kontor i Kristiansand. Atea har nå signert en avtale om å overta ansettelsesforholdet fra Orkla Shared Services sammen med en avtale om at de gjenkjøper tjenester fra Atea innen Nettverk, Sharepoint og helpdesk med årlig verdi på ca. 8 MNOK.

«Vi er svært glade for at vi har fått sikret ansettelsesforholdet for våre ansatte, samtidig som vi sikrer kritiske leveranser til våre kunder,» sier Geir Olav Nistad, adm. dir. i Orkla Shared Services, i meldingen.

«Dette er en vinn-vinn situasjon,» sier Jan Veikko Granroth, leder av Ateas kontorer i Agder. «Vi er svært glade for å få disse 12 personene og deres solide kunnskap med på laget. Vi vil også få muligheten til å utvikle et kundeforhold til Orkla. Kunnskap er det vi lever av, og dette er et godt fundament for videre vekst i Agderfylkene,» avslutter Granroth.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email