Atea skriver to avtaler med den danske stat | Atea skriver to avtaler med den danske stat
Gå tilbake

Atea skriver to avtaler med den danske stat

14. desember 2009

Atea A/S i Danmark har i følge en børsmelding signert to avtaler med den danske stat; Selskapet er en av tre leverandører i en ett-års avtale om levering av videokonferanseutstyr estimert til MDKK 85 (MNOK 97), og er eksklusiv leverandør i en to-års avtale om levering av AV-utstyr estimert til MDKK 55 (MNOK 63) per år.

Videokonferanseavtalen er signert for ett år med opsjon på forlengelse på ett år tre ganger. Videokonferanseutstyret består av Tandberg-systemer.

Avtalen om levering av AV-utstyr er signert for to år og Atea skal levere utstyr fra produsenter som Epson, Optoma, Polyvision og Samsung.

Avtalene vil tre i kraft 1. januar 2010.

Atea, som har hovedkontor i Brynsalléen 4 på Bryn-Helsfyr i Oslo, er Norden og Baltikums ledende leverandør av IT-infrastruktur med ca 4300 ansatte. Atea er foruten i Oslo representert i 71 byer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Litauen, Latvia og Estland. Atea leverer IT-produkter fra ledende leverandører og bistår kunder med spesialkompetanse innenfor IT-infrastrukturtjenester. Atea har en årlig omsetning på ca NOK 15 milliarder og er notert på Oslo Børs.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email