Arrow fikk distribusjonsavtale med RSA
Gå tilbake

Arrow fikk distribusjonsavtale med RSA

8. oktober 2020

Den globale teknologileverandøren Arrow Electronics, med norgeskontor på Helsfyr i Oslo, har signert en avtale med IT-sikkerhetsselskapet RSA om distribusjon av sikkerhetsløsninger for Danmark, Finland, Norge og Sverige.
Iflølge en pressemelding skal Arrow etter avtalen distribuere og markedsføre viktige teknologier og løsninger slik som RSA Archer® Suite, som støtter virksomhetsstyring, risiko og compliance (GRC) på ledelsesnivå.

Dette hjelper bedrifter med å administrere flere risikodimensjoner på en plattform med lokale- og SaaS tilbud, og betyr at de raskt kan implementere industristandardprosesser og beste praksis for integrert risikostyring. I tillegg gir sikkerhetsløsninger som RSA SecurID® Suite og RSA NetWitness® Platform sikker tilgang til ressurser lokalt eller i skyen og oppdager trusler og responderer på disse.

RSA`s Fraud & Risk Intelligence Suite gir organisasjoner en portefølje av avanserte funksjoner som er designet for å beskytte forbrukerne mot risikoen for økonomisk svindel gjennom digitale og fysiske kanaler.

Om Arrow
Arrow ligger som 109 på Fortune listen og har 20 100 ansatte verden over. Selskapet leverer teknologiløsninger til et stort antall markeder, inkludert telecom, informasjonssystem, transport, medisin, industri og konsumelektronikk.

Arrow tilbyr spesialiserte tjenester og kompetanse i hele produktets livssyklus, ved å koble kundene til rett teknologi, på rett plass, rett tid og til rett pris. Selskapet leverer ekstra verdi til kunder og produsenter – de beste teknologibedriftene i verden – og kobler dem sammen med selskapets bransjeledende tjenester.

Mer om selskapet, løsningene og aktuelle kurs og aktiviteter her.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Innspurten 1 Innspurten 1