Åpner neste kapittel i utviklingen: Bryn-Helsfyr blir en levende del av byen
Gå tilbake

Åpner neste kapittel i utviklingen: Bryn-Helsfyr blir en levende del av byen

14. september 2017

Over 500 nye boliger, to nye skoler, ny kultur- og idrettspark, nye servicetilbud og en rekke spennende kontorbygg under oppføring. Bryn-Helsfyr-området har startet en storstilt forvandling til en levende, bærekraftig del av Oslo og Hovinbyen. En ny kommunikasjonsplattform skal vise neste kapittel av områdeutviklingen for et bredere lag av Oslos befolkning.

Bryn-Helsfyr har en stolt historie som et av hovedstadens viktigste næringsområder. Nærheten til sentrum, Alnaelva og Norges første jernbane trakk industri, arbeidsplasser og mennesker hit allerede i 1850-årene. Siden det har det gradvis utviklet seg til et av Oslos største kontorområder, med byens beste tilgjengelighet via kollektivt, sykkel og vei og tusenvis av kunnskapsbaserte virksomheter og ansatte.

Nå videreutvikles Bryn-Helsfyr til en levende del av Oslo og Hovinbyen – der man kan både jobbe, bo, leve og oppleve.

Markerer neste kapittel

– Tilbudet innen miljøvennlig transport har tiltrukket seg stadig flere fremtidsrettede virksomheter og mennesker, og den tette byen vokser seg stadig nærmere. Nå er et nytt og spennende kapittel åpnet, der området utvikles til en levende del av byen, sier Per Kristian Lundquist i Bryn-Helsfyr-samarbeidet.

Bryn-Helsfyr-samarbeidet er et langsiktig omdømme- og merkeverebyggingssamarbeid mellom eiendomsaktører med interesser i området. Nå markeres åpningen av det nye kapittelet i områdeutviklingen med justert visuell profil, en ny promoteringsvideo, nye websider og kommunikasjonsaktiviteter i sosiale medier.

Se videoen «Bryn-Helsfyr – en levende del av byen»:
Nyåpnede skoler

I august åpnet både Brynseng skole og Valle Hovin Videregående skole, to nye og moderne skoler i Bryn-Helsfyr-området, sine dører for elevene.

Les artikkelen «Fremtidens kunnskap inntar Bryn-Helsfyr»

Avspark i Vålerenga kultur- og idrettspark

Nye Vålerenga kultur- og idrettspark sto ferdig i slutten av august. Foruten nye Valle Hovin videregående skole omfatter den blant annet fotballstadion for over 17.000 tilskuere der de første topp- og eliteseriekampene ble spilt 9. og 10. september, et stort utvendig publikumstorg og nye servicetilbud – og en ny barnehage som åpnes på nyåret 2018.

Les artikkelen «Avspark og åpningsfest for nye Vålerenga Kultur- og idrettspark»

Mange nye boligprosjekter

Like ved Vålerenga kultur- og idrettspark utvikler Selvaag Bolig boligprosjektet Hovinenga med totalt ca 355 boliger i fire blokkhus. De første byggetrinnene er utsolgt og under oppføring. Hele prosjektet med fire blokker skal etter planen stå ferdig i 2020, og vi huse ca 800 beboere.

Samtidig er flere andre boligprosjekter på det som totalt kan bli over 500 nye boliger under bygging, planlegging eller regulering i Bryn-Helsfyr-området.

Nye næringsbygg med over 150 000 kvm

Eiendomsaktørene i Bryn-Helsfyr-samarbeidet bygger og planlegger for tiden en rekke nye, topp moderne eiendommer på Bryn og Helsfyr – med totalt over 150 000 kvm nye kontor- og servicearealer. Det er den siste tiden inngått store leieavtaler i, og igangsatt bygging av, flere av de nye prosjektene. En fellesnevner ved mange av prosjektene er at de utvikles for å bidra til et mer levende og publikumsvennlig område med flere servicetilbud, grønne fellesområder og mer liv på gateplan.

 

Ytterligere informasjon: www.bryn-helsfyr.no

Kontakt:
Bryn-Helsfyr-samarbeidet v/Per Kristian Lundquist
Tlf: 90 199 016
E-post: post@bryn-helsfyr.no

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
jente-med-sykkel-kroppet2 jente-med-sykkel-kroppet2 Mann-profil-kroppet3-Lysere1 Mann-profil-kroppet3-Lysere1 Boliger-Bryn-tilpasset2 Boliger-Bryn-tilpasset2 Barista-lager-kaffe-kroppet3 Barista-lager-kaffe-kroppet3