Alle helsetjenester tett på | Alle helsetjenester tett på
Gå tilbake

Alle helsetjenester tett på

19. november 2018

Med bolig eller jobb i Bryn-Helsfyr-området har du alle typer forebyggende og behandlende helsetjenester rett rundt hjørnet. Her er oversikten.

Helsebygget, Jernbaneveien 79  (Bryn Senter)

I Helsebygget ved Bryn Senter finner du hele 13 aktører med ekspertise i sitt fagfelt, herunder Unilabs Røntgen, NEMUS Bryn, Bryn Naturmedisin og Hudpleie, Afrodite Vippeextension & Negledesign, Bryn Tannhelsesenter, Grete Roedes kurslokale, Hanne Westby Hogstad-Psykomotoriske Fysioterapi, Psykomotoriske Fysioterapi, Solhuset, AktiMed -bedriftshelsetjeneste, Aker Begravelsesbyrå, Bryn Senter Legekontor med leger og gynekolog, Klinikk For Alle, fysioterapi avd. med manuellterapeuter, ernæringsfysiolog, treningssenter. Les mer her.

Bryn Fot & Hudterapi, Østensjøveien 62

Bryn Hud & Fotterapi v/Vibeke Sakshaug er en fotekspert som tilbyr fotterapi, medisinsk hudterapi, hårfjerning, hudpleie og akuttime for fot ved behov for rask behandling bl.a pga smerter. Holder til i samme bygg som Olsen på Bryn, med inngang fra baksiden av bygget. Nettbutikk med gavekort på behandlinger og salg av ulike produkter. Les mer her. 

Arca Friskere Arbeidsplasser, Østensjøveien 32

Jobber for friskere arbeidsplasser med konseptet «Frisk i bedrift» bestående av ulike kategorier praktisk hjelp som bygger opp under bedriftshelsetjenesten, herunder  massasje, trening og aktiv pause. Fokus på høy kompetanse og kvalitet i gjennomføring. Les mer her.  Følg på Facebook her.

Manuellterapiklinikken Brynseng, Østensjøveien 36

Klinikk med fem manuellterapeuter som er eksperter på undersøkelse og behandling av plager i muskler og ledd. Samarbeider med Brynseng fysioterapi og akupunktur som i tillegg til fysikalsk behandling/akupunktur har kompetanse og erfaring på Redcord. Les mer her.

Apexklinikken, Fyrstikkalleen 3

Tverrfaglig helsesenter med psykolog, fysioterapeut, helsecoach og annet fagpersonell som jobber enkeltvis eller i team, med individuelt tilpasset behandlingsopplegg og treningsfasiliteter. Tilbyr diagnose, behandling og tilpasset oppfølging. Kan jobbe med sammensatte problemstillinger som utbrenthet, diffuse smerter og stressrelaterte plager. Les mer her.  Følg på Facebook.

Helsfyr Kiropraktorklinikk AS, Karoline Kristiansens vei 6 (Fyrstikktorget)

Familieorientert klinikk sentralt Fyrstikktorget. Etablert i 2010 og hjelper folk fra 0-100 år med en rekke ulike symptomer og plager. Les mer her.  Følg på Facebook.

Klinikk for Alle Helsfyr, Innspurten 15 (Helsfyr Atrium)

Klinikk med tverrrfaglig kompetanse, herunder kiropraktor, fysioterapeut, akupunktur, lege, muskelterapi/massasje, behandling av balanse- og svimmelhetsproblematikk, diagnostisk ultralydundersøkelse, slyngetrening, trykkbølgebehandling, kinesiotaping, såletilpasning og behandling av idrettsskader. Les mer her.

Helsfyr Tannklinikk, Karoline Kristiansens vei 5 (Fyrstikktorget)

Tannklinikk med fem tannleger som utfører det meste av tannbehandling, også implantatprotetikk med HELFOrefusjon. Samarbeider med ulike spesialister ved behov. Les mer herFølg på Facebook.

 

 

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Apex Apex 43712970_2240714735999293_5190775982205698048_n 43712970_2240714735999293_5190775982205698048_n Manuell Manuell