Voksende meglerkontor på plass i Valle View
Gå tilbake

Voksende meglerkontor på plass i Valle View

22. november 2021

Krogsveen ruster opp og flyttet i oktober fra gateplan på Hasle Torg til nær 500 kvadratmeter og panoramautsikt i 13. etasje i nybygget Valle View ved Helsfyr.

Fra 4 til 12 ansatte, og fra 1. til 13. etasje

– Det er fantastiske lokaler. Luftig og fint, og jeg er siker på at dette blir en attraktiv arbeidsplass for eiendomsmeglere, sier Emir Resulbegovic, daglig leder Krogsveen Hasle, i en artikkel om flyttingen på Krogsveens websider.

Nå har han tatt med seg 11 kolleger til 13. etasje i Valle View ved Helsfyr, og gleder seg voldsomt.

– Det skal bli kjempefint, og med 12 ansatte skal vi vise enda mer muskler i fremtiden, sier han.

Les også: «Høyere aktivitet i leiemarkedet på Bryn og Helsfyr»

Markedsleder

Meglerkontoret er markedsledende på omsetning av boliger i flere sameier på Hasle, og selger mange boliger i omkringliggende områder som Ensjø og Helsfyr.

– I skrivende stund har vi solgt 235 boliger i år, fordelt på fire meglere. For det aller meste leiligheter, men også noen rekkehus og eneboliger. Men det er liten omsetning av eneboliger i vårt område, fordi det er få som vil selge husene sine, sier Emir.

Fem ganger så mye plass

Valle View ligger vegg-i-vegg med Vålerengas nye hjemmebane, Intility Arena, og er omgitt av en rekke servicetilbud både på Valle og Helsfyr rett ved. Bygget huser også UDI og Landbruksdepartementet. Krogsveen er å finne i 13. etasje, med panoramautsikt over hele Oslo.

– Vi har fått fem ganger så mye plass som vi har hatt på Hasle Torg. Det gleder vi oss til, og nå er vi i ferd med å rekruttere nye meglere. På Hasle Torg var vi fire meglere. Etter flyttingen er vi 12, forteller Emir.

Les også: «Med oslo-markedet for sine føtter»

Sosiale tilbud

I det nye bygget er det treningssenter, og en rekke andre fasiliteter som gjør arbeidsdagen enklere for alle de som jobber der.

– Meglere jobber ofte lange dager, og her får vi blant annet en kantineordning, felles for hele bygget. Det er et fantastisk tilbud for de som jobber lange dager. I tillegg får vi luftige lokaler med sosiale soner i våre kontorer, forteller Emir.

Les om Krogsveen Hasle her.

Kilde: www.krogsveen.no

Foto: Eick Foto 

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email