Voksende engasjement i voksende område
Gå tilbake

Voksende engasjement i voksende område

8. februar 2021

4Service har ikke bare en viktig rolle som leverandør av servicekonsepter og -tjenester for folk på jobb over hele landet. Selskapet brenner for å tilføre noe nytt og positivt til disse arbeidsplassene og deres nærmiljøer. Dette merkes godt i Bryn-Helsfyr-området, der selskapet nå styrker sitt nærvær gjennom en rekke nye og utvidede oppdrag.


4Service, som selv har hovedkontor i Brynsalleen 4, har gjennom sine oppdrag i dette og andre kontorbygg i nærområdet allerede demonstrert filosofien i praksis.

Flere nye avtaler i Bryn-Helsfyr-området

I det siste har selskapet også fått ny eller utvidet tillit for sine tjenesteleveranser i fire store eiendommer i Bryn-Helsfyr-området.

Avtalen er forlenget og tjenesteleveransene skal utvides i Helsfyr Atrium. I tillegg til sitt omfattende engasjement i Valle Wood, har selskapet også fått oppdrag i det nye nabobygget Valle View, som nærmer seg ferdigstillelse og innflytting.

4Service har også vunnet avtalen om drift av bedriftsrestaurant og andre tjenester for Skatteetaten, som blant annet omfatter hovedkontoret i storbygget Fredrik Selmers vei 4 på Helsfyr. Sist men ikke minst skal selskapet levere tjenester til et nytt utviklingsprosjekt i Grenseveien like ved.

Servicekonseptet «Øst»

4Service har kontor i byggets femte etasje – men tilstedeværelsen merkes tydelig på vei inn i Brynsalleen 4. For med selskapets hjelp har forvalter Aberdeen implementert servicekonseptet Øst i hele bygget.

Mottaksarealene preges av grønne planter og sosiale soner. Både leietakere og gjester fra nærområdet er velkomne til en prisbelønt bedriftsrestaurant og en kaffebar som under normale omstendigheter også tilbyr økologisk juice, ferskt, hjembakt brød og småretter hele dagen.

Det er også etablert superpopulære treningsfasiliteter i regi av Corporis, der byggets brukere tilbys skreddersydde trenings- og helseprogrammer under kyndig veiledning.

”Tribe” i Valle Wood

4Service har også satt sitt tydelige preg på nærområdet ved Valle på Helsfyr, der selskapet har etablert og drifter coworking-konseptet Tribe i første og andre etasje av nybygget Valle Wood.

Bygget er under normale omstendigheter åpent både for byggets leietakere og andre kontorbrukere og gjester i nærområdet. En åpen resepsjon serverer kaffe og snacks og en egen husvert sørger for at alle føler seg velkommen og ivaretatt.

I massivtre-byggets første etasje serverer nabolagsrestauranten Trewerket hverdagsmat av topp kvalitet i moderne, hyggelige og uformelle omgivelser. Kjøkkenet betjenes av 4Service og står for lunsj til byggets leietakere og mat til møterom og events. Restaurantens publikumsrettede middags- og helgetilbud er for tiden stengt grunnet pandemien, men er blitt svært populære blant beboere og ansatte i nærområdet.

Tribe inkluderer også en business lounge med arbeidsplasser og møteromsenter. Her kan man leie både møterom og en eller flere kontorplasser på kortere eller lengre avtaler.

Vinner frem med innovative konsepter

– Øst og Tribe er eksempler på at vi tenker utenfor boksen og skaper spennende møteplasser i tett samarbeid med gårdeiere og lokale aktører. Vi bidrar til positive helhetsopplevelser både for leietakere og omgivelsene gjennom mer liv og aktivitet i fellesarealer som typisk ville stått tomme mye av døgnet, sier salgs- og markedsdirektør Marius Pedersen (her sammen med event- og konferanseleder Annica Andersson) i 4Service.

Selv om selskapet som mange andre opplever tøffe tider under pandemien, leverer det på sitt ambisiøse mål om å være Norges mest attraktive leverandør av innovative servicekonsepter og tjenester innenfor personalrestaurant, kantine-, renhold- og forpleiningstjenester.

Tjenestene leveres gjennom konseptene 4Service Camps, 4Service Offshore, De Tre Stuer og Eir og Spor. Fellesnevneren er beinhard fokus på kvalitet, enkelhet og personlig service i absolutt alle ledd.

Lokalisert for fremtiden

4Service samlokaliserte virksomheten i hovedkontoret i Brynsalleen 4 i 2018, og har ikke angret.

– Vi er superfornøyd. Bryn-Helsfyr har en unik tilgjengelighet som gjør det rigget for fremtidens mobilitet og gavner alle ansatte som er mye på farten. Og det er et spennende område som kombinerer noe solid og etablert med en gryende forvandling mot noe nytt og spennende. Alt dette passer oss som selskap, sier administrerende direktør Tor Rønhovde.

(Bilder: 4Service)

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email