Vil gjenåpne og fornye Olsen på Bryn
Gå tilbake

Vil gjenåpne og fornye Olsen på Bryn

30. mars 2022

Olsen på Bryn hadde lange tradisjoner som populær nabolagsrestaurant, sosialt møtested og konsertarena for folk over hele Oslo da det måtte stenge i 2020. Nå er de tomme lokalene overtatt av nye koster som er i full gang med oppussing og håper å kunne åpne dørene igjen til sommeren.

Ifølge Nordstrands Blad er det folk med lang erfaring fra utelivsbransjen, med Frode Veie i spissen, som har tatt over lokalene og skal drive stedet.

Leieavtalen ble signert på nyåret, og nå pågår oppussing, planlegging og forberedelser for fullt. Håpet skal være å kunne åpne i mai eller juni, blant annet avhengig av når stedet får skjenkebevilling. En positiv milepæl var det derfor at Bydelsutvalget i Østensjø i et møte 28. mars var enstemmige i at de anbefaler at stedet får skjenkebevilling.

«Store deler av konseptet vil også være likt. Navnet, konsertdelen, og lunsjen, mens middagsdelen vil være annerledes. Veie vil også ha et litt mer «pubbete» miljø med litt mer aktivitet på de dagene som ikke er lørdag og søndag, hvor det vil være konserter. Det kan være quiz for eksempel. Han har nylig oppdaget at det er sol hele dagen ved Olsen, så han har også planer om å nærmest doble antallet sitteplasser ute. Planen er at det blir mellom 30–40 sitteplasser der», skriver Nordstrands Blad.

Les også: «Hjelper deg å nå dine personlige treningsmål»

Veie forteller til avisen at flere av de som har jobbet der tidligere blir med igjen, eksempelvis bookingansvarlig og lydmannen, og at planen er rock og akustisk musikk, både større band og mindre lokale som vil prøve seg.

Han er også opptatt av å ansette folk som liker å prate med gjestene – for å skape en god atmosfære der folk trives og føler seg velkomne enten de kommer alene eller i selskap med andre.

Mange detaljer gjenstår og vil utvikles og tilpasses over tid. Vi gleder oss til følge utviklingen.

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email